Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nienajgorszy Komputer Chodzi Gorzej Niż Chodzł Warrock

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Tak ja w temacie jest mowa o moim składaczku którego kupiłem w marcu 2010. Grałem wtedy w WarRocka jeżeli ktoś gra to wie co to jest battle group (czy jakoś tak) mogłem grać w 8/8 i nigdy nie było najmniejszego zacięcia. Od około 3 miechów jest coraz gorzej na zwykłym trybie w 4/4 w cqc mam lagi. Mój sprzęt to karta g force 5500 , 3 kości ddr 1gp i 2x po 256mg ramu ale miałem 2x 2gp ale z jedną zaczęło coś szwankować i 1 musiałem wyrzucić, 2 wentylatory na procku 1 centralnie do procka a 2 wdmuchuje do komputera, zasilacz 230V. Jak już mówiłem moim problemem jest kwestia drastycznego zwolnienia komputera a kiedy jest włączony i urzywany np. przez 2h to chodzi gorzej niż na początku.Proszę o pomoc.(jest to mój pierwszy temat więc jeżeli o czymś zapomniałem lub coś źle zrobiłem proszę o wyrozumiałość).

Zapomniałem o jednym mam system windows xp na którym nie da się zformatować żadnego dysku lub dyskietki bo wyskakują błędy(piszę o ty bo nie wiem czy to może mieć znaczenie)

Opublikowano (edytowane)

poszukaj w google programu advance system care

i ccleaner

do advance będzie przy instalacji pisać czy ściągnąć dodatkowe programy(po angielsku) weź tak i ściągnij tylko game booster

pouruchamiaj te programy

gdy to zrobisz zrób skana antywirem jeżeli to nie pomoże to byc może będziesz musiał format kompa robić

@ jeżeli będę na kompie to dam ci linki

ale nie powinieneś mieć problemu ze znaleziem programów

Edytowane przez jasny9612
Opublikowano

przed włączeniem wr zakańczaj proces w menadżerze zadań niestety nawet najnowsza wywala przy najmniej u mnie

@ sprawdź czy nie

znalazło pliku warrock.exe jeżeli nie to wszystkie usuń to też przyspieszy kompa

Opublikowano

Mam takie jeszcze jedno pytanie. Masz XP 32 czy 64 bit?

I jaka masz plyte glowna? Sprawdzisz to programem Everest.

To jest bardzo kluczowe pytanie i odpowiedz jak tylko bedziesz mogl.

1373662483-U83583.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...