Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bd Kupywał 90 K Nx

~ Ayden

Jaki zestaw wybrać?  

25 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jaki zestaw wybra??

• M416 CQB + L96a1 AW
    • M416 CQB + L115A3
    • M416 + inna snajpa ( podaj w poscie)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak wyżej. Proszę podać zestaw i dodatki, za każda sensowną odpowiedź dam +.

Nad zestawem zastanawiałem się m416 cqb + l96a1 arctic wolf, gdyż bardzo często gram na two towers oraz snow valley. A nad dodatkami to nie wiem, mei czy jak? Po kupieniu zestawu będę miał 35k nx jeszcze.

ps. odpada smg

Dodałem ankiete zestawu, ale licze o dodatki wp ostach.

Opublikowano

Najlepiej było y jak byś zrobił ankietę i wybrał np 3 zestawy nad jakimi ludzie mają myśleć

Polecam CQB i L115A3

Fajny zestaw

9368_gold.png

Opublikowano

Ja osobiście wybrałbym M416 CQB + L96a1 AW i gdyby zostało jeszcze trochę nx(a zostanie na pewno) dodatkowego expa/gp :) i oczywiście jakiegoś speca :) tylko nei zapomnij wykupić slotów na broń :)

94619314548671740065.png
Opublikowano

Wybrał bym M416 CQB + L96a1 AW a jeżeli by Ci jeszcze starczyło NX to kup P90 TR ;) Będziesz koxem na małych mapkach.

cudo.png
Opublikowano

Po co chcesz kupic AW? przeciez teraz za gp kupisz to samy tylko bez camo i tlumika...

Wybierz:

M416 CQB albo lepsza od niej : L84A1 MOD

TPG-1 PRO (bardzo dobra sniperka, właśnie trwa wyprzedaż) - ma najlepszą celność

P90 TR też dobra

Jak chcesz coś lepszego niż L96A1 to bierz TPG-1 PRO (uwierz zajebista bron)

Jak chcesz coś ar/sr to bierz skrzyneczki z broniami (i fartuj do REC 7 RANGER) jak dla mnie jest to najlepsza bron SR/AR !! ma celownik zwykły i od sniperki, bardzo celna i szybkostrzelna, bierze duzo hp, polecam :) (oczywiscie przedluzaj renewialami)

Opublikowano

m417 combat, m107CQ SE Perm teraz za 22k nx, mei na 30 dni, + z 2 transport lockery warto kupic bo przecena jest ;>

zostanie ci jeszcze trochu, z meiki bedziesz mial 50k gp, czyli prawie juz perm za gp snajpa, albo za miesiac sobie speca kupisz (ekonomicznie) ;D

Opublikowano

XM-8 / DSR-1 Subsonic / P90TR

Taki pakiet wymiata na każdej mapce.

Opublikowano

L85A1 + TPG1(mam ten zestaw, wymiata)/m107CQ SE. Za reszte jak nie SMG to EXP passy i klucze( albo MYST N)/ Spec i itemy do niego

xxlechuxx1.png
Opublikowano

Chyba już wystarczająco opinii otrzymałeś.

Zamykam bo zaczyna się robić lekki spam.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...