Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Prośba Do Wszystkich Użytkowników Npc Forum.

slawek112

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hmmmmm, nie.

Ja na przykład na gg napierdalam bez polskich znaków, ale na forum już z. Zresztą to ich sprawa jak piszą, póki nie robią błędów ortograficznych niech piszą jak chcą.

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

Póki błędów ortograficznych nikt nie robi to mi to nie przeszkadza.Sam też rzadko pisze z polskimi znakami bo szybciej :) A tak przy okazji to nie Npc tylko MPC

Opublikowano

Chyba już nie macie o co marudzić.

Ja pisze jak mi wygodnie, w zależności od tego czy jestem przy laptopie, komputerze czy przy telefonie.

Niektórzy sobie wymyślają tę ich poprawną polszczyznę i inne pierdy w sygnaturach czy avatarach.

Wg. mnie nie powinna panować zasada używania polskich znaków, bo jak zarejestruje się jakiś anglik i będzie chciał napisać temat przy użyciu google.translate to gwarantuję, że w pełni poprawne te zdania nie będą. Jedynie błędów ortograficznych nie będzie.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Ziomeczqku Masz rację : ))

Inteligencik :*

Ktoś kiedyś krzyknął CHCE MINUS ! Teraz to ja jestem tym kimś.

30646.gif

sygnatura159axw2.png

http://www.mpcforum.pl/topic/268015-dlitemshop-za-pomoca-sms-shop/

http://www.mpcforum.pl/topic/273585-dlmapa-w-atlantydzie-v2/

http://www.mpcforum.pl/topic/283539-dlgotowce-na-serwer-by-kierownik/

http://www.mpcforum.pl/topic/271514-dlporadnikdodanie-sztabek-2510-kk/

Opublikowano

Chyba już nie macie o co marudzić.

Ja pisze jak mi wygodnie, w zależności od tego czy jestem przy laptopie, komputerze czy przy telefonie.

Niektórzy sobie wymyślają tę ich poprawną polszczyznę i inne pierdy w sygnaturach czy avatarach.

Wg. mnie nie powinna panować zasada używania polskich znaków, bo jak zarejestruje się jakiś anglik i będzie chciał napisać temat przy użyciu google.translate to gwarantuję, że w pełni poprawne te zdania nie będą. Jedynie błędów ortograficznych nie będzie.

Look my signature xD.

ofc. Nie.

wqdz690429546a.GIFPiszę poprawnie po Polsku

Była dobra w łóżku, mówiła po francusku mimo dużego biustu nie używała mózgu zaufałeś jej zaufałeś dla diabła. Nie wierz nigdy kobiecie to życiowa prawda.

Opublikowano

Look my signature xD.

Angielski na poziomie + "Polsku" z małej powinno być z tego co kojarzę.

@down

Szkoda, że wszędzie jest z małej.

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

Angielski na poziomie + "Polsku" z małej powinno być z tego co kojarzę.

<3.

Z dużej :D .

wqdz690429546a.GIFPiszę poprawnie po Polsku

Była dobra w łóżku, mówiła po francusku mimo dużego biustu nie używała mózgu zaufałeś jej zaufałeś dla diabła. Nie wierz nigdy kobiecie to życiowa prawda.

Opublikowano

hmm. O to chodzi :P

A ja myślę, że w poście kolegi była świetnie ukryta ironia.

Km5iG.png

Opublikowano

@for all Każde słowo napisałem z dużej litery specjalnie . Nie chodzi o to, żeby to było w regulaminie albo karane banami . Po prostu chodzi tutaj o apel ...

notoacta250.png

Opublikowano

A ty weź wypierdalaj z tą jebaną tęczą. ;)

Co do tematu...

Raczej zbędny patent. :P

W czym przeszkadza brak polskich znaków w poście?

survarium_user_bar_en.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...