Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam 145 NosDolarow i chce was zapytac co najlepiej kupic zeby najwiecej zarobic :D :D :P :P B)B)

PS:Maze o krzaku (jakiego kupic dla maga lub sina) i o wrozce z nm (leprza duza czy mala??? leprze pudlo czy dropnieta????) :D

Gram na Serwerze 1 :D

Za najleprza odpowiedz dam >>>>>>>>> + <<<<<<<<<<

69mRNXM.jpg

Opublikowano

Ja bym tam kupował krzaki i je sellał, tak (według mnie) można najwięcej zarobić. Jak zostanie Ci jakaś reszta to zawsze można kupić głośniczki ^^ Ale to tak na marginesie ; p

KONTO NIEUŻYWANE !!!

MOJE NOWE KONTO TO TrueFaith

Opublikowano

Kupujesz pudłosp+perły za resztę,sprzedajesz wszystko i kupujesz za to krzaka,proste ;).

2% młodzieży słucha muzyki klasycznej, heavy metalu i różnych hard gówien.

I ja jestem pośród nich! D:

Up the Irons!

Opublikowano

hymm ale pudlo sp to 4kk + 2 perly warte 1kk = 6kk a jak bym kupil 7 perel to mam 7kk i jeszzcze zostanie :D

69mRNXM.jpg

Opublikowano

Perły po 600k.

2% młodzieży słucha muzyki klasycznej, heavy metalu i różnych hard gówien.

I ja jestem pośród nich! D:

Up the Irons!

Opublikowano

Kup 2 pudła krzaka normala i wr (mała) ZALEŻY KIM GRASZ! jak łucznikiem to bierz mroku/światła, jak wojem to ognia/mroku, jak magiem to światła/ognia :)

Ognia chyba lepiej bo najwięcej kart, jajamaru np

||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

76561198014515809.png

||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

Opublikowano

Ja zawsze najlepiej zarabiam na zwojach sp, niskich ! czerwone nie schodza za dobrze. Kupujesz jak najwiecej takich zwojów/ji? i sellasz po 200k+ , w dzien nie bd chcieli kupować ale ie negocjuj z nimi i nie odpisuj to kupia. :P

Ja zawsze na noc zostawiem i juz wszystkie wykupione, wchodze a tu 7kk :P

63989389769756300986.png