Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanko Co Do Udobota 4.0.0

ZiomixO

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema all :P

mam pytanie co do bota, czy gdy latam na rodzimej, na niewidce, i bocik zbiera tylko bonusy to jest szansa na bana? + nie boce 24/7 tylko godzinkami w ciagu dnia xD

58565408739494753686.png

Kliknij raz dziennie, to nic nie kosztuje > Pajacyk MINUS PLEASE

Opublikowano

Jesli zbiera program udobot 4.0.0 to masz juz bana zapewnionego, juz raczej pozegnaj sie z kontem. Jedyny bot za ktorego nie dostaniesz bana to udobot 3.0.3 wlasny serwer

Opublikowano

Jesli zbiera program udobot 4.0.0 to masz juz bana zapewnionego, juz raczej pozegnaj sie z kontem. Jedyny bot za ktorego nie dostaniesz bana to udobot 3.0.3 wlasny serwer

hah kolejny znaffca udobota który myśli że jak postawi serwer to nie dostanie bota, powodzenia.

evil to pała!

evil to pała!

evil to pała!

evil to pała!

Opublikowano

hah kolejny znaffca udobota który myśli że jak postawi serwer to nie dostanie bota, powodzenia.

Skoro sie zansz na tyle ze go negujesz , to wyjasnij dlaczego mial by banika wylapac ??W jaki sposob mieli niby go wykryc ??

Opublikowano

Skoro sie zansz na tyle ze go negujesz , to wyjasnij dlaczego mial by banika wylapac ??W jaki sposob mieli niby go wykryc ??

Bo moj kumpel 1 banowane temu latal wlasnie na tym 3.0.3 z wlasnym serwerem i dostal bana. Dodam tez, ze ja 2 dni bo tym jak on smigal na nim TO JA ZACZALEM GO UZYWAC i bana nie dostalem.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Kumple mowia rozne rzeczy. W wiekszosci fikcyjne. A jesli sie tak znasz to powiedz jakim sposobem go wykryc? No chyba ze bocisz 24/7 na bonus boxach...

Opublikowano

Bo moj kumpel 1 banowane temu latal wlasnie na tym 3.0.3 z wlasnym serwerem i dostal bana. Dodam tez, ze ja 2 dni bo tym jak on smigal na nim TO JA ZACZALEM GO UZYWAC i bana nie dostalem.

A mój kumpel mówił, że ma GTA 10. Wierz kumplowi to daleko zajdziesz.

Nie bądź ciota, daj -.

Opublikowano

A mój kumpel mówił, że ma GTA 10. Wierz kumplowi to daleko zajdziesz.

Tyle, ze bylem u niego i sam zaproponowal wlaczyc Udo to powiedzialem : "Rob co chcesz, robisz to na wlasne ryzyko". Pozniej dzien pozniej mi mowi, ze bana nie ma i duzo urki wbil to ja tez dzien pozniej wlaczylem. On BAN, ja nie. Lepiej wiem, a to Twoje "GTA 10" to do usranej smierci nie doczekasz.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Zobaczcie mój temat też związany z UDOBOTEM link :http://www.mpcforum.pl/topic/285661-udobot-v302-problem/

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...