Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dinarbot I Lvlbot Podobno Na 32 Bity !

hackerson

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jak to ściągnąć?

Daj +

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

http://img519.imageshack.us/img519/6260/fiiilm.gif

MOJE eq

http://imageshack.us/g/811/warrock2011061023494356.jpg/

Daj plusa, muszę nazbierać do końca czerwca 300plusow, założyłem się z kolega o browara :D

Wspomóż studenta :P

Opublikowano

Jaki piękny WARN może to nieodemnie zależy ale myślę, że jest w tym przypadku odpowiedni. Niewchodzcie w ssy ani nic to tylko reklamy do gry coś jak w menelgame datki.

Temat do zamknięcia.

@DOWN

zmień sobie z daj plusa na minusa bo zbieranie minusów ci lepiej idzie masz -15 reputacja.

Troche ci ja podbuduje bo to okropnie wygląda.

Zadowolony z bycia człowiekiem?

-Gdzie złożyć zażalenie?

Opublikowano

Nie ściągniesz tego... Tzn. musisz nacisnąć w to, co jest podkreślone, bo to jest przekierowanie na strone np. do ściągnięcia, ale ten kolo dał przekierowanie do jakieś innej strony ;/ kibolgame jakieś...

@EDIT: A ja za co dostałem --- ??? ;/// Dzieci ...

bo4l5yjj.gif6a725f9a142a07919975c6376d56db66.gif

Opublikowano

O kurwa, ale manie odjebałem... Sory wszystkich, pojebały mi się linki ;// Myślałem że wklejam te z tego innego forum, a wkleiłem wszędzie ten link, który skopiowałem na innej stronce jakiś czas wcześniej.... ;/

Tu jest dobry link do :

Download:

download (speedyshare)

SS;

screen

Scan:

scan DinarBot

Scan:

Scan LvlBot

WIELKIE SORRY !! Więcej takich błędów nie będzie.... Zbieram ---- ;D

Opublikowano

Myślałeś że jesteś sprytny łajzo?

Wystarczy dać prawym na ten link i kliknąć kopiuj adres odnośnika. Potem wklej na pasek adresów i okazuje się co za gówno po tym siedzi. Obym mniej takich pedałów na forum, bo się odechce wchodzić.

Mogłeś dać uczciwie jakiegoś bota, a pod spodem link z opisem do tej gry. Zapewniam cię że więcej punktów na tej swojej grze byś wbił i nie zyskał reputacji pedała ;/

Dziwie się tylko, że robisz to po raz kolejny, a admin nie wyciąga wniosków.

Opublikowano

Jak byscie ccieli w tych kibolow grac to nie rejestrujcie sie przez ten link bo to mu da jakies premie chyba..

Pierwsza osoba, w historii MPC Forum.pl która przekroczyła kamień milowy 100d online.

32Aef.png

By Alicexcullen

"So many people will idolise, while their own success is in their reach... Don't forget, you're able to design your own universe."

• Dodaj nową pozycję...