Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[problem]Call Of Duty Bo (((Problem)))

electroman

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem z grą call of duty black ops. Gdy gra się załaczy po 5 sek. wywala i pokazuje sie konsola.

Komputer:

Karta graficzna ATI Readon HD 4650 1GB

Procesor Intel Dual core 2.80 Ghz

Ram 1 GB

System win mx7

Opublikowano

Ram za mało i komp nie chce się zepsuć.

Coś jak reakcja obronna.

bvzbvcjhsfsteamdfdgddf.png: Tubciu123

Nick w grze: [NoS] Tubciu

Dla mnie Liczy się plusioreknampc.png

Userbary i buttony:

18706.png

15221.gif

mpccopy.jpg

Opublikowano

Coś się wzięło. LoL

Ja przy 512MB gram normalnie.

Btw. Może reinstall? Bo w twoim kompie (parametrach) nie widzę problemów...

survarium_user_bar_en.jpg
Opublikowano

Bo pewnie macie rozszerzenie do 4 gb

Może wira masz przeskanuj komp.

bvzbvcjhsfsteamdfdgddf.png: Tubciu123

Nick w grze: [NoS] Tubciu

Dla mnie Liczy się plusioreknampc.png

Userbary i buttony:

18706.png

15221.gif

mpccopy.jpg

Opublikowano

Bo pewnie macie rozszerzenie do 4 gb

Może wira masz przeskanuj komp.

nie mam anty wirusa ani zadnego wirusa bo system dopiero co zainstalowalem. No i oczywiscie wszystkie sterowniki

Opublikowano

Ziom chcesz odpalić black opsa na 1gb ramu i jeszcze z win7 ? z xp by ci nie poszlo bo 8 zzera wiecej procka.

zbyt duża sygnatura / Enzil

Opublikowano

Apeluje do wszystkich , że wątpię gdy mają Windowsa 7 i pamięć 512MB i wam wszystko łądnie śmiga .

Ostatnio kupiłem sobie tą gre czyli Call of Duty Black Ops i lagi miałem okropne z pamięcią 512MB a też miałem Windowsa 7 .

Dobra , więc postanowiłem pójść do sklepu by mi coś zrobili by mi komp działał . I gostek powiedział , że windows 7 potrzebuje 1GB na same oprogramowanie . Więc zmieniłem pare rzeczy by działało co mnie kosztowało 823zł !!!

A jeśli ktoś mi nie wieży niech sobie spojrzy z tyłu na opakowaniu z grą Call Of Duty Black Ops w zakładce (MINIMALNE WYMAGANIA SPRZĘTOWE) i tam pisze przy Pamięci : 12Gb wolnego miejsca na dysku/2 GB Ram .

Call of Duty potrzebuję bardzo dużo pamięci i dobrej karty graficznej ponieważ ta gra jak widzicie jest bardzo dobrze rozbudowana . Więc ostrzegam kupno tej gry i następnej części będzie cie to kosztowało dużo .

Opublikowano

Weź idź człowieku! Nie znasz się w ogóle na tym temacie.

AMB Athlon 64 X2 Dual Core 5800+ (taktowanie 3000Mhz)

nVidia Georce9800GT

512MB RAM

SoundMAX Integrated Digital HD Audio

Przy czym WinXP (wcześniej Win7, lecz odinstalowałem go w tym samym tygodniu, co zainstalowałem.)

Mój komp. BO śmiga na wysokich (nie najwyższych - tekstury wysokie, reszta max (rozdzielczość 1360x768)) detalach przy 30FPS bez schodzenia w dół.

Jeśli przy 512MB RAM'u chciałeś kozaczyć z Win7 - to współczuję Ci bardzo.

Po za tym 823zł może kosztować procesor taki jak mój, jeśli nie lepszy, dobra karta graficzna i 4GB RAM'u. Więc...

Jednym zdaniem: Wyjdź stąd, jeśli zamierzasz tak ludzi odstraszać.

Call of Duty potrzebuję bardzo dużo pamięci i dobrej karty graficznej ponieważ ta gra jak widzicie jest bardzo dobrze rozbudowana . Więc ostrzegam kupno tej gry i następnej części będzie cie to kosztowało dużo .

Tym o to zdaniem zniszczyłeś całą swoją reputację u mnie - od tej pamięci po "bardzo dobre" rozbudowanie gry. :)

Skąd ty w ogóle znasz koszty następnej części? Dobra, słów szkoda. Wyjdź. ;)

Ach... Jak ja l0ffc!4m tak komentować wypowiedzi innych. :D

Panie Neoo... Kolejny. Tym razem krótko i na temat: Jakbyś testował na XP z 1GB RAM'u, twój post wyglądałby inaczej.

Btw. Jaka "8"?

Opublikowano

@up

AMB Athlon 64 X2 Dual Core 5800+ (taktowanie 3000Mhz)

nVidia Georce9800GT

512MB RAM

SoundMAX Integrated Digital HD Audio

Przy czym WinXP (wcześniej Win7, lecz odinstalowałem go w tym samym tygodniu, co zainstalowałem.)

Ziomek to już inna sprawa jak masz Gt'ka 9800 do tego Athlona Dual Core x2 5800 ( czyli 2x 2900ghz)

A ten ma procel dual core 2.8ghz i 1gb nawet przy win xp będzie ci się ciało.

Ogólnie wystarczy dobry config i też na najwyższych ustawieniach wszystko pójdzie.

zbyt duża sygnatura / Enzil

Opublikowano

Skąd ty w ogóle znasz koszty następnej części? Dobra, słów szkoda. Wyjdź. ;)

Panie Neoo... Kolejny. Tym razem krótko i na temat: Jakbyś testował na XP z 1GB RAM'u, twój post wyglądałby inaczej.

Btw. Jaka "8"?

Można się łatwo domyślić , że kolejna część Call Of Duty będzie kosztować sporo , np. Call of Duty 4 modern warfare teraz kosztuję około od 60-90zł a została wyprodukowana w listopadzie 2007. Więc widać jak się cena nadal utrzymuję .

Kolejna wersja gry Call of Duty Black Ops pojawiła się 9 listopada 2010 roku , a jej wynosi od 110-160zł ( Nie używana) . Więc można się domyślić , że kolejna wersja Call Of Duty będzie dużo kosztować.

A w moim poprzednim poście napisałem ,że wymieniłem Pamięć , ale to nie wszystko na co wydałem 823zł . (Bo tyle niestety tylko zapamiętałem )

Ale mam karte na ,której wszystko pisze czarno na białym co wymieniłem i ile mnie to kosztowało . Jeszcze dziś postaram się odszukać tej karty i zrobić zdjęcie , które ci pokaże na MPC Forum byś uwieżył , że tyle wydałem.

Opublikowano

@2x up

Nieoficjalna podróbka? Cóż z tego iż szybciej działa - może być niestabilna.

Kup (pobierz....) normalnego, "oryginalnego" XP. Takiego bardziej "bezpiecznego".

@up

Także więc po cóż piszesz, to iż musiałeś wydać 823zł na różne części, żeby gra działała.

Btw. Nie masz żadnych argumentów, na które można sensownie odpowiedzieć. Więc ta odpowiedź niestety będzie krótka. :/

Opublikowano

win 7 potrzebuje do płynnego działania 2gb a ty masz 1 gb kto Ci polecił instalacje tego systemu ;o ...

Kup ram'u albo wklej co konsolka pokazuje na forum

@edit gra pirat czy oryginał

jeśli pirat pobierz jakąś inna gre jak oryginał to coś się wykombinuje ;]

Opublikowano

Pobierz sobie "oryginalnego" Windowsa XP, anie używasz jakąś tanią, niestabilną modyfikację.

Sprzęt raczej żadnych problemów nie powinien sprawiać.

Temat wyczerpany. :D

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...