Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zelu166

meth0d

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, chciałbym napisać odwołanie od bana.

Nie wiedziałem, że na zamieszczonym hacku jest keylogger i nie było to moim zamierzonym działaniem. U mnie hack działa znakomicie, pobrałem go z innej strony i opublikowałem na tej. Jeśli ktoś na tym ucierpiał to przepraszam, nie było to moim celem. Sam korzystam z tego hacka od dłuższego czasu i jak już pisałem - nie wiedziałem, że hack zawiera keyloggera (o ile faktycznie zawiera...).

Mam nadzieję, że zostanie to pozytywnie rozpatrzone. Na następny raz z pewnością będę uważał...

Pozdrawiam, zelu166.

Opublikowano

To jest nauczka, że zanim wstawisz cheata/bota lub inny download na forum, najpierw powinieneś sam go sprawdzić.

Nawet nie czułem potrzeby aby go sprawdzać na virustotal, mam go u siebie na kompie od paru miesięcy a proszę mi uwierzyć gram w trochę gier znanych z kradzieży a mimo to konta nigdy mi nie ukradziono, więc można powiedzieć, że był sprawdzony i to na własnej skórze, zresztą wiadome jak to jest z tymi hackami, w większości virustotal wykrywa wirusa.

Czyli mam rozumieć, że NIE MA MOŻLIWOŚCI odzyskania konta? Mam założyć nowe, znowu od nowa pracować nad nim, przysłużyć się forum i z niego korzystać aby pewnego dnia przez to, że chciałem pomóc i udostępnić graczom hacka, znowu dostać perma? Nie zbyt zachęcające...

Opublikowano

No tak! To aż 100 postów i wielki fejm na forum!

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

Blokada nałożona słusznie.

Powinieneś przeskanować plik tak, jak mówi o tym regulamin. Nigdy nie możemy być pewni co do plików pochodzących z obcych źródeł.

1321896841-U198706.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...