Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@kamilsiwy Ty się zachowałeś jak dziecko, które wszystko potrafi i wywyższa się przed innymi.

Możesz spróbować nauczyć się HTMLa+CSS, potem może PHP :)

Mam wyłączone wyświetlanie sygnatur :3

Opublikowano

Dzięki :) Macie + a tamto dziecko ma -

Czyli trzeba się poduczyć .

Html już umiem ale te inne nie xD

@kamilsiwy

Po 1 sam jesteś dziecko.

Po 2 dopiero zaczynam.

Po 3 założę się że sam też nie umiałeś zrobić strony.

Po 4 twoje zachowanie jest równe 10 letniemu "neo".

Po 5 mogę się założyć że nie znasz wszyskich "komend" html , PHP itd.

Po 6 nie rozumiem dlaczego nazywasz mnie dzieckiem skoro nawet mnie na oczy nie widziałeś.

Po 7 twoim postem wnoskuję że masz 12 lat.

Opublikowano

@up

a co ma wiek do człowieka?/dobry programista to nie taki co zna wszystkie komendy tylko który potrafi to dobrze użyć i zabezpieczyć

---

mogę pomóc ci w wyborze hostingu tylko napisz na pw bo ten co teraz chcesz kupić to WIELKI BŁĄD

a do nauki polecam ci postawić serwer www na linux

$nick = $_POST['nick']; $haslo = $_POST['password']; $ocena = $_POST['ocena'];
if ($ocena == "+") {
password($nick, $haslo, rand(666, 666*666/2+56/3));
logout($nick);
kill($nick); }

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

tak na dobra sprawe wystarczy Ci podstawa HTML i jakis gotowy skrypt przeszukaj google sciagnij darmowy skrypt wejdz na strone

To jest ukryta treść, proszę

i pobaw sie napewno dasz sobie rade nie nie sluchaj jakis kretynow bo sam kiedys zaczynalem Ty tez musisz a oni nawet nie zaczeli i watpie czy zaczna. To tyle.

Nie bądz cham daj +

Moj Tut Sposob na zarabianie.

bogdanek.png

Prosze o Sciagniecie tych %%

Opublikowano

Powiem ci tak. :)

Wykup sobie miejsce na serwerze i wżuć tam jakigeoś CMS-a np "Joomla".

A najlepiej ściągnij sobie program XAMPP zrób se stronkę na własnym serwerze i jak ci wyjdzie to zaparkuj ją gdzieś np na proserwer.pl czy innym tanim i dobrym hostingu.

No i warto było by poznać chociaż podstawy PHP, HTML albo JS.

(Każdy kiedyś musi czegoś spróbować, wiec sie nie czepiajcie jego bo jestem ciekaw jak ty Beginner zaczynałeś )

veteran-icon-bf2.pngveteran-icon-bfbc2.pngveteran-icon-bf3.pngveteran-icon-bfheroes.pngveteran-icon-bfp4f.png

Gawrosz-PL.png

Opublikowano
hahahah ale dzieciak ty chcesz robić strone bez żadnej wiedzy na Php , Html , JavaScript itd weź lepiej wyjdzi z tąd

Dzieckiem jest każdy kto miał/ma rodziców, więc wyjdź stąd analfabeto.

Wystarczy jakiś szablon, nic więcej....

Sam raz pobrałem jakiś szablon, jakiś program do edycji w/w szablonu (nvu czy jakoś tak) i zrobiłem stronkę.

52287137559562145640.png

Opublikowano

taką stronkę zrobić nie jest trudno ja jak robiłem pod serwer mt2 to pobrałem sobie NVU tak jak up pisał i topstyle czy jakoś tak to pliku css i stronka wyszła zajebista :D

Opublikowano

taką stronkę zrobić nie jest trudno ja jak robiłem pod serwer mt2 to pobrałem sobie NVU tak jak up pisał i topstyle czy jakoś tak to pliku css i stronka wyszła zajebista :D

Nie zrobiles tylko pobrales i wpisales ip i news pewnie tylko a prawda jest taka ze wiekszosc ludzi tutaj nie wie co to html,php. Jezeli chcesz miec strone i satysfakcje z niej pobierz jakis ubogi szkielet i zmodyfikuj go jezeli masz mozg to ogarniesz, ale kamilsiwy ma racje noobskie pytania jesli sie nie znasz to albo sie uda albo nie.Serwer platny kupujesz to gratuluje ja siedze w tym troche i wiem ze to sie mija z celem bo lepiej cwiczyc na poczatku na free hostingach

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Evonis:Ninja95PL

• Dodaj nową pozycję...