Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Znikające Permy

Zavetti

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przejde od razu do rzeczy. Na obecnym lvlu (2lt3) mam kilka permów wynikających z lvl - m16a3 profesional, m92fs profesional, m9 profesional, bp profesjonal i bp veteran.

Albo miałem. Co się okazuje? Wchodze dziś na ca, a tutaj wszystkie permy za lvl poznikały. Nic, nie ma ich :l.

Wiem,że to śmieci. Interesuje mnie tylko, dlaczego tak się dzieje.

Opublikowano

tez tak raz miałem tylko z m9 professional jak nexon cos robil z servem bo mialem duze lagi na drugi dzień wszystko bylo ok i był juz m9

Opublikowano

Jak ci to moglo zniknać?.Pewnie ktos znal pasy na konto tylko takie wytłumaczenie jest

Dokładnie, jedna osoba oprócz mnie zna hasło. Ale nie można ręcznie usunąc perma. ;P

Opublikowano

nieda sie usunąc broni ktore sa na perma a wiec niema takiej opcji z wlamaniem

Wcale bo nie -.- wez bron unequite i discard i juz broni niema... jedynie itemow defaulte nie da sie usunac

Opublikowano

Jest opcja w grze ,, Discard ''.

Zavetii, radze poczekać dzień, może będzie znów, a jak nie to napisz do nexona, i najważniejsze skonsultuj się z osobą która ma dostęp do tego konta również (o co chodzi itd.).

Opublikowano

oj no jest opcja discard czy jakos tak i mozna usunac kazdy to napisze...

poczekaj do jutra moze wroci (moze przy konserwacji cos zwalili

a teraz to nie wiem czy by sie nie przydalo zamkniecie topicu bo z 10 postow takich samych jest

o mam ss

greenshot20110119163210.jpg

troche tych permow jest .....

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Opublikowano

@up

Jak raz chciałem usunąc m4a1 dw (przegrany zakład). wyskoczył błąd, stąd moje przekonanie, że nie da usuwac się permów.

Nic nie wskóram, eot.

Proszę o zamknięcie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...