Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] God Of War Duch Sparty

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema

Co sądzicie na temat tej gry? Wypadałoby, żebym napisał o niej kilka zdań :)

Na początek poziom trudności.

(mówię o najłatwiejszym, bo tylko tak przeszedłem)

Według mnie jest to gra ŁATWA, tylko czasami trudna. Jak ktoś opanował różne ruchy, magie, itp, to nie ma w tej grze czegoś takiego jak coś trudnego do zabicia.

Boss - na końcu gry mamy oczywiście kogoś do pokonania. Nie sprawia on większych trudności, bo jeśli do niego doszedłeś/aś, to znaczy, że jesteś w to dobry/a. Jest to łatwizna.

Co nowego w grze?

Szczególnie zauważyłem, że mamy dużo wchodzenia po różnych skałach, czego nie było w COO.

Mamy również nowe ciosy, dużo nowych ciosów.

Rzeczą, która rzuca nam się w oczy jest nowy pasek. Wypełnia się on nam sam i służy to "podpalenia" naszych mieczy.

z mojej strony to wszystko, jak chcecie to możecie pisać również swoje zdanie o tej grze.

Polecam, jeśli nie graliście, to zagrajcie!

Opublikowano

Gra świetna tak samo jak jej poprzedniczki. Grafika oczywiście miodzio.

Jej grywalność jest boska [to samo tyczy się poprzednich części]. Co ja mam powiedzieć?

Grę przeszedłem na wszystkich poziomach i zapraszam do zagrania, bo warto!

hih_by_deyroshu-d64eldi.png

@kiedyś Red Wolf 

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Gra świetna tak samo jak jej poprzedniczki. Grafika oczywiście miodzio.

Jej grywalność jest boska [to samo tyczy się poprzednich części]. Co ja mam powiedzieć?

Grę przeszedłem na wszystkich poziomach i zapraszam do zagrania, bo warto!

Zgadzam się we wszystkim co napisałeś.

Gra dosłownie powala! Z resztą jak wszystkie jej części... ciekawi mnie kwestia God Of War 4, ale to nie ten temat, a więc:

Gra jest po prostu God Of War'em w wersji kieszonkowej, i nie różni się dosłownie niczym od pozostałych... poza fabułą i to właśnie jest ''moc'' God Of War! Gra jest tak epicko zrobiona że nawet po przejściu na wszystkich poziomach trudności się nie nudzi... no bo... czy odrywanie głów może się kiedyś znudzić? B)

sygnakrlik.png

By Baksiu :D

Opublikowano

God of War to legenda platformy PS wszystkie części powalają , a co do 4 części mam pewne wątpliwości , mówią że ma to być gra córką Kratosa . Ale według GoW 1 Kratos zabija ją i swoją żonę .

darkvadersygna.png
  • 4 miesiące temu...
Opublikowano

Grałem we wszystkie części oprócz duch sparty i God Of War 4. Gra świetnie zrobiona. Grafika w pewnych momentach jest tak realistyczna że czujesz jak by to byli prawdziwi ludzie. Świetna gra polecam.

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Gra jest bardzo fajna,grałem na PSP.Jestem fanem tej gry i mile spędzałem z nią czas.

Mój sprzęt na którym gram:

-Słuchawki i mikrofon:Creative FATAL1TY.

-Klawiatura i mysz: tracer®

25116.png

gekon.png

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Chyba najlepsza gra na PSP i jeszcze ten polski dubbing z Lindą w roli głównej :D. Naprawdę, GoW to gra idealna na PSP, nawet jak się grę skończy pozostaje nam arena + przechodzenie gry od nowa, co nie nudzi, bo zabijanie we wprost zarąbisty sposób nigdy nie nudzi ;)

xxx