Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Która Postać Lepsza

er0l94

KTÓRA POSTAĆ LEPSZA  

24 użytkowników zagłosowało

1. 1. KTÓRA POSTA? LEPSZA DO GRY ?EBY SI? SZYBKO NIE ZNUDZI?A

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja osobiście polecam maga. Jak nie lubisz za bardzo expic to mozesz grać magiem ma holly potem załatw sobie jakiegoś tanka i mozeciew dzień wbic ilka lvli na mobach +10-20 lvli większych. no i ma fajne sp oprócz sp1, ale da sie ptrzetrwać ^^

63989389769756300986.png

Opublikowano

po co ? temat raczej nie nadaje się do podpięcia , już nie jeden tego tupu był w dziale bardziej rozwinięty w ocenach postaci zresztą ledwo połowa postaci jest

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

Każda postać jest dobra na swój sposób ;)

Ja osobiście gram łukiem(wybrałem go przypadkiem jak zaczynałem grać) i jakoś tako leci... Robię sp2 czyli Sina i miło jest patrzeć jak mój przypadkowy char rośnie w siłę :D

1314539894-U88990.jpg

Opublikowano

Mag wymaga masy cierpliwości,ale się opłaca.

2% młodzieży słucha muzyki klasycznej, heavy metalu i różnych hard gówien.

I ja jestem pośród nich! D:

Up the Irons!

Opublikowano

Łuk jest dobry do gry solo. Sam właśnie nim gram (52 lvl i sin+3). Częste missy na niskich poziomach kart potrafią nieźle zniechęcać, ale później missy przechodzą w krytyki ^^. Choć grając łukiem ciężko się dostać na jakiś rajd, bo ani to tank, ani healer.

Jeśli chcesz grać solo to myślę że łuk jest dobrym wyborem. Ale jeśli chcesz grać ze znajomymi, to mag. Wojem nie grałem, choć mam zamiar zrobić sobie nupka na cube.

To tyle ode mnie.

sygnaturka3.png
Opublikowano

@UP

Proponuje wara.Po co bawisz się w moderatora?

1296916458_by_katalika_500.jpg

Przymuśmy,że ten kot to ty jako zwykły użytkownik,a ten lew,jako KidModerator.

Opublikowano

każdy z was powinien dostać warna ...

wystarczy że jeden upomni.

Opublikowano

hmmmmmmmmmmmm......

kazda posta jest dobra na swoj sposob...

luk wali z dystansu co czyni go tanim charem (nie trzeba wydawac kasy na poty <_<)

woj duzo hp ale chyba najmniejszy atak (moja ocena)

mag duzo wali, malo obrony i hp (i tak teraz nim gram ;)) ale nudny do 46 lvl

jezeli nie chce ci sie nudzic to destro lub blade ;)

­

Opublikowano

Każdy powie Ci co innego . Jeden powie , że lepszy jest Archer , drugi , że lepszy jest Woj a trzeci z kolei , że Mag . Najlepiej będzie jeśli zagrasz każdym do jakiegoś lvl' u i potem stwierdzisz którą profesją gra Ci się przyjemniej , szybciej i luźniej . Np. Ja założyłem 3 postaci i grałem najpierw Magiem do 30 ( chyba ) lvl' u , potem Łukiem do 24 i Wojem do 24 i mogę stwierdzić teraz kim lepiej się gra jak dla mnie . A odpowiedź to Mag . Dlaczego ? Dlatego , że gram nim od początku i tak mnie jakoś wkręcił do gry , ten lvl , SP i wql. a taki Łuk i Woj na 25 lvl to przy nim dno . Expić mi się nie chce bo wiem , że mam lepszego Maga i bym ich na dwa hity pocisnął. To tyle ; )

Ps .

Może w niedalekiej przyszłości zainteresuję się Wojem czy Łukiem i zacznę od nowa tylko za jakieś 10 lat się ustatkuję , założę rodzinkę i będę trzepał kasę i wtedy będzie gra szła jak po maśle xD

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Każdy powie Ci co innego . Jeden powie , że lepszy jest Archer , drugi , że lepszy jest Woj a trzeci z kolei , że Mag . Najlepiej będzie jeśli zagrasz każdym do jakiegoś lvl' u i potem stwierdzisz którą profesją gra Ci się przyjemniej , szybciej i luźniej . Np. Ja założyłem 3 postaci i grałem najpierw Magiem do 30 ( chyba ) lvl' u , potem Łukiem do 24 i Wojem do 24 i mogę stwierdzić teraz kim lepiej się gra jak dla mnie . A odpowiedź to Mag . Dlaczego ? Dlatego , że gram nim od początku i tak mnie jakoś wkręcił do gry , ten lvl , SP i wql. a taki Łuk i Woj na 25 lvl to przy nim dno . Expić mi się nie chce bo wiem , że mam lepszego Maga i bym ich na dwa hity pocisnął. To tyle ; )

Ps .

Może w niedalekiej przyszłości zainteresuję się Wojem czy Łukiem i zacznę od nowa tylko za jakieś 10 lat się ustatkuję , założę rodzinkę i będę trzepał kasę i wtedy będzie gra szła jak po maśle xD

Nom, zgadzam się - dorośli mają o wiele lepiej w tej grze, mogą wydawać w nia duze sumy, mi uzbieranie 158 ND zajęło 1 miesiac i 3 kieszonkowe :angry: zeby kupić stroje na stałe, a ci (dorośli) to co tydzień 400 ND i za tydzien patrze 20lvl więcej i wrozki z nosmala , krzak itp..... o.O

63989389769756300986.png

Opublikowano

@up ND mozna mieć za free. Poszukaj dobrze ^^.

Ramadamzes, wiem ze mozna miec ND za free, ale zeby 400 ND uzbierac to trzeba tygodniami i miesiącami reklamy wypełniać. I nie mów mi ze mam sobie poszukać bo o ile wiem to pomogłem ci w temacie na temat darmowych ND. <_<

Barycz - proponuję zakmnięcie tematu bo troche odbiega na inny tor.

63989389769756300986.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...