Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

dodalem cos takiego w pliku:d3d9dev.cpp

To jest ukryta treść, proszę

potem w :DrawIndexedPrimitive

nastepnie w: SetStreamSource

i nie mam problemów z kompilacja jest jak nalezy

uzylem bazy :D3D_Starterkit_v3.0b

i injectora który juz tam jest oczywiscie dodalem do sciezki injectora aby odnajdywal warrocka.exe

i wlaczam injectora uruchamiam tym sposobem dll hack wykonuje sie plik: main.cpp który wykonuje plik:ttnlog.txt

wlaczam warrocka naciskam klawisz f1 przypisany wallhackowi

i nic.. :angry:

zastanawiam sie czy to baza jest lipna i nieaktualna moze. nie wstrzykuje do d3d9.dll moich danych czy to wina injectora.. nie mam pojecia.

kod wallhacka jest prosty do dodania

dodalem tez chams i tez przypisalem go do keya insert i tez sie kod nie wykonuje .

macie moze jakies wiadomosci co do tego problemu??

zasugerujcie mi jakas nowa baze moze.. albo co zle robie

w opengl nie jest to problemem i zasada wsrtzykiwania procesu opengl.dll jest identyczna jak w tej bazie d3d9

a moze potrzebuje do tego wallhacka jakis offsetów bo sczeze mówiac dodalem chams i celowniki zbindowalem je i po klopocie

w bazie opengl pod cs 1.6 dziala mi wall bez zarzutów

a w d3d (ucze sie dopiero tej bazy) jakby nie wstrzykiwalo mi dll mam swój loader i inne i nie dziala

chodz po injektorze tatnium który byl w paczce kod w dll wykonuje sie czesciowo

chcesz nauczyc sie programowania czitów do swojej ulubionej gry?? zapraszam na stronke xxx zostan koderem hacków do gier!!! wszystko za darmo są tutki video i krok po kroku co i jak.. uwaga zlamiesz kazda gre!!!!!! tylko troche silnej woli a jak nie umiesz po angielsku to uzywaj przegladarki chrome automatycznie przetumaczy baw sie i publikuj czity tutaj

Opublikowano

We wszystkich wersjach HS jest teraz coś takiego:

"Message Hook Protection

Makes message hooking function of game hacking tools useless and obsolete"

HackShield blokuje funkcje hookujące, czyli próby przejęcia komunikatów z d3d prawdopodobnie też. Możesz poszukać innego sposobu, albo obejść to w HS.

Opublikowano

no i to chyba wina bazy..

dostosowalem kody do far cry 1 i dzieje sie to samo a sprawdzalem na lanie bez pb

zastanawiam sie czy nie uzyc dodatkowo detours co dalo by piorunujacy efekt wiec zaczne pisac baze na nowo jak skoncze to jezeli bedziesz mial chcwile czasu to przetestuj wraz ze mna ok??

na róznych grach , ja moge sprawdzic na cs;s i calej rodzinie half life 2 zwlaszcza ze zrobilem swojego czita do cs;s ale na obcej bazie..

moge sprawdzic na warrock i far cry 1 i nie mam wiecej gier jak masz battlefield czy cod 4 np; to na lanie .. bo nie recze za proofa.

i jeszcze jedno jezeli ktos ma d3d menu w c++ to jakis tutek prosze jak nie to i tak poszukam sam.. no ale forum jest po to zeby sobie pomagac( nie boje sie google) hehe :P

chcesz nauczyc sie programowania czitów do swojej ulubionej gry?? zapraszam na stronke xxx zostan koderem hacków do gier!!! wszystko za darmo są tutki video i krok po kroku co i jak.. uwaga zlamiesz kazda gre!!!!!! tylko troche silnej woli a jak nie umiesz po angielsku to uzywaj przegladarki chrome automatycznie przetumaczy baw sie i publikuj czity tutaj

• Dodaj nową pozycję...