Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tutorial] Tiveria.Pl-Bug-Zarobek W Pln

Sobolator

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich użytkowników,

Dzisiaj chciałbym przedstawić wam poradnik dotyczący tiverii.pl.

Tutaj dowiecie się jak zarobić,nawet złotówki na super BUGU.

Po pierwsze zarabianie w grze:

1)Musimy mieć zainstalowanego kamerModa

2)buffka-którym założymy pt

3)Potrzebujemy postać z 75 poziomem,którą dojdziemy bez problemu do 7 piętra w dt

4)noob-chara którym wejdziemy w ścianę na 7 piętrze(tez musi być w pt)

5)kiedy rozbijemy ostatniego metina pojawi sie resp,zbieramy naszym noob-charem wszystkie mobki za pomocą peleryn męstwa i wchodzimy wallhackiem w ścianę.

6)zaczynamy bić nasza postacią z 75 lvlem metiny.

Kiedy kicknie nas z serwera,a kicknie po maxymalnie 20 rozbitym metinie,to przywołujemy się za pomocą kamerModa z powrotem na 7 piętro.

Zapewne dużo osób próbowało tak zrobić i po przywołaniu zauważyliście ze z metinow nie pojawia się drop.Nic prostszego,wystarczy się jedynie relognac naszym 75 lvlem i już mamy drop z metkow po ich rozbiciu.

Wygląda to tak:

metin2mh201101111901162.jpg

jjjjjf.jpg

Najlepiej zarabia się tam 75 Surką wp z wykupioną rękawicą złodzieja ;]

Korzystałem z tego buga przez 3 tygodnie,po posprzedawaniu dropu z metinów (mapy zin,kamienie dusz) dziennie można na tym zarobić 90~zł (przynajmniej ja tyle wyciągałem)

a co nas dzieli od takiego zarabiania?

Po drugie zarabianie złotówek:

Zakładając że już mamy sporo bryłek (waluta na tiverii,1 bryłka=420kk),wystawiamy aukcje na allegro z naszą walutą.cena to okolo 3 zł za 1 bryłke.

Niestety konkurencja na allegro jest bardzo duża,co mogę polecić ja?

postawienie spam bota na cały dzień (z numerem naszej aukcji),polecam tego ze strony www.metin2mod.tk

Po trzecie bany:

Bana za spam bota można dostać bardzo łatwo,Nalezy pamiętać, aby:

1)zakładać nowe konto,na nowym mailu

2)nie handlować ze spam botem naszą główną postacią.

Wszystkie opisane prze zemnie sposoby są sprawdzone osobiście przeze mnie.Jeśli zastosujecie się do powyższego,unikniecie bana a przy okazji można sporo zarobić.

Sam dalej bym to praktykował,ale za 3 miesiące matura i czas na naukę :D

a wam życzę samych pomyślnych dropów

ps:zbieram plusiki

Pozdro

Opublikowano

Ładnie to opisałeś, ale czy z 90zł dziennie to troche zaduzo dales :D ale tak z 50zl napewno sie zarobi. masz + bo ładnie to opisałes , ja posiadam surke 71lv WP ale nie chce mi sie expic , a drop z metkow w m2 na 30lv jest zaskakujacy po 2h zabawy same kd +1. . .

PS . ładny truciak ;D

Staram się pomagać w tematach związanymi z grą Metin2 , ponieważ przez lata gry dowiedziałem się bardzo dużo o grze .

Więc jeśli chcesz aby na mojej twarzy pojawiał sie uśmiech , kliknij " Lubie to " mobilizuje mnie to do dalszej pomocy wam ! :)

Gram/łem na serverach typu :

- Tiveria

- Balmora

- Metin2.PL s3 ,s4 , s8 , s26

- Metin2.SG 35lv , czytam sobie ku :)

- Metin2.US

- Wiele wiele innych serwerów , wymieniłem te , na których na prawde coś osiągnąłem ponieważ grałem na wielu innych , które po tygodniu niestety padały .

Nie znam sie na tworzeniu serverów , lecz mam pomysł na idealny Dedyk , hard ! Który myslę, że by się spodobał :)

Jeśli masz jakieś pytanie , pisz smiało na PV :)

Wyedytowane przez AceBoy

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...