Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1. Możesz stworzyć wszystko, co chcesz

2. Niepowtarzający klmat(wg. mnie)

3. Świetna zabawa w multi

4. Można nawet koło zrobic :D kanctaste, ale jednak :D

Poza tym, to kwestia gustu.

Opublikowano

Sam nie byłem przekonany do Minecrafta, zobaczyłem reklamę popatrzyłem i pomyślałem: "Jakiś niewypał, grafika sprzed 20lat, pewnie niegrywalne" Ale gdy zagrałem pierw w single potem multi moje zdanie zmieniło się diametralnie, jest to gra która na początku wciągnie Cię na dłuuugie godziny, zdaje się także że taka gra nie ma klimatu ale tu też jest coś co wciąga. Może to to że, możesz robić wszystko co chcesz. Masz wolny wybór, czy pójdziesz w ślady walecznego rycerza walczącego ze złem (potworkami:D), górnika przemierzającego podziemia czy może budowniczego stawiającego cuda stworzone już na naszym ziemskim globie.

Dzizys ile ja tego napisałem:) A mało kiedy pisze takie opisy :P

Opublikowano

@UP

Akurat z tym się nie zgodzę. W grze również fajnie bawi się zabijając :D.

Tzn. my z kumplami wybudowaliśmy 2 zamki i dwóch na jeden zamek. Od czasu do czasu bawimy się po prostu w "wojnę" bijąc się i najczęściej to jest albo do X zabitych albo trzeba znaleźć jakiś przedmiot w cudzym zamku, naprawdę fajna zabawa. EmpioS wiem, że przychodzisz z Metina i jak kowal Ci spali jakiś item to naprawdę dla odstresowania warto pograć w taką grę :).

Pozdro.

Opublikowano

@virus nie gram w metina od wakacjii ;] ale przemyślę sprawę i zagram na jakim servie polecacie ?

1369851372-U355713.png

by Regman

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...