Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

SWAT 4 Hacks

lovato22

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! Zacząłem grać w gre SWAT4 noi moim kumple (CHEAT'erzy od 2 lat) maja HACKI prywatne (mowa o AIMBOT). Przeszukałem całe google wszystkie fora i nic ;( Jeśli macie jakieś WH, AIM byle jaki HACK to proszę was dajcie linka!

Opublikowano

Bo niechca bo jakbys ty kupil HACKA za 199 zl i co dalbys go komus ? Chyba nie wiec oni tacy sa ;/

Dalej prosze o owego HACKa a dla kolegi powyzej warna ;] nie do tematu prosilem o hacka a nie o zapytanie czemu koledzy mi nie dadza

• 2 miesiące temu...
Opublikowano
Do tej gry nie ma cheatów pewnie cię oszukali że mają ponieważ ta gra nie jest przez sieć. :P

I dlatego nie chcą ci go dać :)

Problem rozwiązany :P

• 4 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Twoja wypowiedz tak mi poprawiła humor :D bo trzeba być uspośledzonym zjeb.... żeby kupić jakieś hacki do gry w której nawet sie rangi nie nabija za 200 zeta LOL !!

• 7 miesięcy temu...
Opublikowano

Mozna grac w ta gre pzez siec bo ja tez gram ale hackow hyba niema ale jak ktos cos wie to niech informuje nabiezaco :ph34r: :) <_< -_- :rolleyes: B) :P ^_^ ^_^

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Ja mam jednego hacka do swata 4 v1.0 i sa w nim

Wallhack

Radar

No recoli

Ale nie dam go tu z powodu że to moja najlepsza gra, i połowa graczy, to były by cheaterzy ...

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

też sie dołączam HACKI SĄ !! i własnie chce pograć na nich żeby zwalczać innych hackerów xF

Staram się pisać poprawnie po Polsku
  • 2 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...