Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Modern Warfare 2 Czy Black Ops ?

RusherTub

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie,

Dostałem bana na konto steam i chce kupić nowe.

Lepiej kupić mw2 czy black opsa ?

Które jest lepsze ?

Ale rozpiszcie się zadecyduje

Grałem już w opsa wywarł na mnie średnie wrażenie.

Co myślicie o mw2 bardziej.

Lub różnica między nimi.

bvzbvcjhsfsteamdfdgddf.png: Tubciu123

Nick w grze: [NoS] Tubciu

Dla mnie Liczy się plusioreknampc.png

Userbary i buttony:

18706.png

15221.gif

mpccopy.jpg

Opublikowano

Black Ops robi się szybko nudny na multi, za to w MW2 możesz pograć na alteriwnecie bez kupowania oryginału.

Ja bym jednak wrócił do MW2 Steam :)

Opublikowano

bardziej oczywiscie black opsa poplecam

Czas na Black Ops'a

86% nienormalnych ludzi w czasie czytania tekstow na forach internetowych nie zdejmóje reki z myszki, nie zdejmój reki juz za puźno

Pomogłem? Daj + , nie pomogłem , nie badź sknera , też daj +

Opublikowano

Jak dla mnie to lepiej kupić mw2, w black ops'a pograłem 2-3tygodnie i się znudził, a w mw2 dalej sobie śmigam.

zalezy komu , ja gram w niego miesiac teraz a jeszcze jestem na niego napalony , mw2 mi sie zupelnie nie podobal , podobno tam jest duzo hackerow

Czas na Black Ops'a

86% nienormalnych ludzi w czasie czytania tekstow na forach internetowych nie zdejmóje reki z myszki, nie zdejmój reki juz za puźno

Opublikowano

Nie hackerów, tylko cheaterów... Zasadnicza wręcz różnica LoL

Podobno?

@topic

MW2 - wolniej się nudzi (jak koledzy wyżej pisali) niźli BO, aczkolwiek...

Są ciekawsze bronie... 3/4 serwera nie chodzi z FAMAS'em.

Mapki dla snajpera - Wasteland.

Ogółem - MW2 lepsze. ;)

Btw. do "pana" wyżej: Nie wiem jak ty, ale w MW2 (Steam) spotkałem co najwyżej 2 cheaterów. Co innego alterIWnet...

survarium_user_bar_en.jpg
Opublikowano

hacker cheater wszystko jedno , nie wazne . w kazdej grze jak call of duty od coda 4 zaczeli dodawac w kazdym codzie jakas bron z ktora kazdy latai misli ze koksi jak p90 w cod 4 po famasa w black opsie , jezeli chcesz posniperowac to ci nie polecam w tym black opsa , jak chcesz miec 10 klas to ci polecam black opsa i jeszcze pod wieloma wzgledami.

Czas na Black Ops'a

Opublikowano

Grałeś w ogóle w MW2? Tam też można mieć 10 klas. -.-

Btw. Hacker - osoba o wysokich umiejętnościach informatycznych; osoba szukająca i ewentualnie wykorzystująca słabości w zabezpieczeniach systemów informatycznych

Cheater - osoba używająca różnych wspomagaczy w grach (aimbot, wallhack)

Jest ważne. Większość cheaterów używa cheatów, niż je robi. ;)

P90 w CoD4? Nie irytuje mnie tak, jak FAMAS w BO, czy G18 w MW2. Aczkolwiek to FAMAS jest najczęściej używaną bronią. "Najlepszą"

Głównie dlatego iż rzadko kiedy spotkałem w CoD4, lub MW2 serwer, w którym ok. 10 kolesi latało z taką samą bronią (mam tu na myśli G18, FAMAS, inne nie)

survarium_user_bar_en.jpg
Opublikowano

dla mnie mw2 jest odrobinę lepsze ze względu na klimat, w singlu kiedy podpalili ghosta mało się nie rozpłakałem natomiast w BO nie było jakoś momentu z "łał to było zajebiste i epickie" i jedyne co pamiętam z kampani to że na końcu okazało się że główny bohater ma schize xD natomiast multi to zupełnie inna sprawa w BO jest dynamiczne bardzo szybkie nie ma czasu na stanie w miejscu albo rozejrzenie się i zrzucenie pakietu a w mw2 nawet jak nie chciałeś to musiałeś grać taktycznie i większą wagę się przywiązywało (przynajmniej ja :)) do wygrania rundy a nie żeby mieć najlepsze staty na servie. Duża zaleta BO to zombiee które są i multi i solo. w mw2 ich zabrakło a jednak widać że porównujemy te gry więc zombie na pewno dało trochę do BO. no i sprawa serverów ;] chyba największą zaletą i główną (niektórzy mówią że jedyną) jest to że BO ma servery dedykowane a w mw2 system nas podłącza do jakiegoś servera co czasem może się ciągnąć bo servery mają duży ping itp. itp.

jak miałbym od początku grać w BO czy w mw2 wolałbym... Jednak MW2 nawet jeśli nie ma zombie dedykowanych serverów a na co 2 servie znajdzie się ziom z wh gra była epicka i dopiero następca BO pokażę wielkość serii cod więc ja czekam na "następce" a ty zamiast wydawać kasę na nową grę graj na alterIWN w MW2 co prawda teraż więcej osób gra w BO to poczekaj na Alter BO ;p

pozdr. :D

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

1105413248.png

Opublikowano

Kupie MW2!

Black Ops zombie mam bo zbanowali tylko multiplayera.

Zombie jest fajne wczoraj doszedłem do 19 rundy xD

Temat do zamknięcia.

Przekonałem się do mw2

bvzbvcjhsfsteamdfdgddf.png: Tubciu123

Nick w grze: [NoS] Tubciu

Dla mnie Liczy się plusioreknampc.png

Userbary i buttony:

18706.png

15221.gif

mpccopy.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...