Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Brak Serwera Yitian2 Na Modkamerze

Rekomendowane odpowiedzi

Rekrut
Opublikowano

Witam. otóż pobrałem najnowszego KamerModa ze strony Metin2mod.tk, i zauwazylem, ze nie ma na nim serwera Yitian2. Czy mógłby ktoś na moją prośbe dodac? Bym go sam chetnie dodał, lecz nie dziala mi program do dodawania serwera do moda. A sam nie znam IP i nie wiem skad wziąc, dlatego prosze was o prosbe. Dajcie mi chociarz aktualne IP, a postaram sie go dodac . Z góry Dzięki.

Opublikowano

Witam. otóż pobrałem najnowszego KamerModa ze strony Metin2mod.tk, i zauwazylem, ze nie ma na nim serwera Yitian2. Czy mógłby ktoś na moją prośbe dodac? Bym go sam chetnie dodał, lecz nie dziala mi program do dodawania serwera do moda. A sam nie znam IP i nie wiem skad wziąc, dlatego prosze was o prosbe. Dajcie mi chociarz aktualne IP, a postaram sie go dodac . Z góry Dzięki.

Nie działa yitian2 na metin2modzie :P

Zabezpieczyli się.

Przynajmniej ja mam błąd.

:makka: DajGrzdyla - s.56 Diumar  <3  <3

808911489533930136490.jpeg

Rekrut
Opublikowano

masz bład, bo prawdopodobnie jest nowe IP. Tez tak mialem kilka razy, gdy zmieniali IP. Trzeba zdobyc nowe IP, tylko nie wiem jak.

Opublikowano

Pewnie i tak za pare dni kamer coś zrobi jak do każdego serva :)

Nie bywam już na forum, jeżeli masz sprawę wal na FB...

Opublikowano

hmmm. po wydaniu nowej nakładki (12.01) po kilku godzinach kamer wydał nowego moda. działało wszystko ładnie(grałem ja aby zobaczyć czy na prawde działa, i kolega) oprócz sh,tp itd.

na ten weekend miała być jakaś nowa nakładka, nie wiem czy wyszła i czy zmienili ip.

narazie mam bana więc nie troszczę się o to. :P

jeśli ktoś by chciał tego moda z ip z nakładki z 12.01 to pisać pw lub tutaj, upne na jakiś hosting i dam link.

pozdrawiam. :)

bearsjw.jpg

Sygnatura wykonana przez Mephisto1994. Dziękuję.

35868u.gif29476.png

Jebutnij

delete.png. :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...