Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[News]Zwiastun Dlc Do Black Ops'A.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie. Na youtube pojawił się 3 minutowy trailer pierwszego dlc. Twórcy gry opowiadają tam jakie mapy bd.

W DLC dostaniemy 5 map + 1 do arcade ops. Powiem tylko że 2 mapy nazywać się bd "Discovery" i "Stadium".

Posiadacze xbox360 dostaną DLC już 1 lutego a my posiadacze PS3 jeszcze sobie poczekamy.

Trailer:

1344070068-U346826.png

Sygnatura wykonana przez: Marselo

Opublikowano

Mapy do MP będą 4: Berlin Wall, Stadium, Discovery oraz Kowloon.

Piątą mapą jest Ascension i jest mapą do Zombie, nie do Arcade Ops :)

Czyli kolejne 50zł za 5 map. Suuper ;)

Opublikowano

@up wiem co mówię ; d. Do arcade... ale jak będzie do Zombie to masz 2x dzienny limit + czy tam - xD

Ja podejrzewam że DLC będzie więcej kosztować.

1344070068-U346826.png

Sygnatura wykonana przez: Marselo

Opublikowano

@up wiem co mówię ; d. Do arcade... ale jak będzie do Zombie to masz 2x dzienny limit + czy tam - xD

Ja podejrzewam że DLC będzie więcej kosztować.

Ascension to mapa do Trybu Zombie, która zostanie zawarta w pierwszym DLC do Call of Duty: Black Ops o nazwie First Strike. Dotychczas praktycznie nic o niej się nie dowiedzieliśmy. Nawet w ostatnio publikowanym materiale od Treyarch na temat First Strike, nie dostaliśmy żadnej informacji

o tej mapie.

Jednak im bliżej premiery dodatku, tym więcej detali serwują nam twórcy. Kilka dni temu w sieci

, pojawiło się "troszkę" szczegółów dotyczących tej mapy oraz nowości

jakimi będą m.in. Kosmiczne Małpy i Matrioszki.

Ascension - nowa mapa do trybu Zombie, będzie zawarta w nadchodzącym map pack'u (DLC) First Stike - zawierać będzie nowe bronie, perki oraz nowych przeciwników.

Ascension jest osadzone w zapomnianym sowieckim kosmodromie i wcielimy się w rolę następujących postaci: Takeo, Nikoli, Dempsey oraz Rictoffen. Spotkamy również nowych przeciwników, wliczając w to Kosmiczne Małpy które kradną perki! Na szczęście, udostępnione zostanie kilka nowych broni, by skutecznie rozprawić się z hordami zombie: Gersh Device lub inaczej "Black Hole Bomb" (nowa broń) oraz Lalki Matrioszki. Do dyspozycji będą również dwa perki; Stamin-Up oraz PhD Flopper.

źródło: modernwar.pl

No i jednak mapka do zombie ;)

Pozdrawiam.

@Termiator

Wygrałeś xD

Nie no teraz muszę dotrzymać słowa ;D

Hehehe, mam nadzieję, że go dotrzymasz :P

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...