Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem Z Tpg1 Pro

lechu0

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema. Niedawno kupiłem sobie TPG pro na miecha no i wszystko ładnie pięknie a tu dzisiaj wywaliłem komuś 3 kulki w klate i dalej stał, a wszystkie servy były LOW, więc może ktoś mi to wytłumaczyć?? PS; Jak wbijam na jakiś temat na forum to pół strony mam zasłonięty czarnym prostokątem, wnerwia mnie to bo nie moge przeczytać pierwszego posta. POMÓŻCIE!!!

xxlechuxx1.png
Opublikowano

Czarny prostokąt... hmmm...

Mogła by to być reklama... Ale tu nie ma reklam, jest tylko "Czemu nie" jako reklama...

Więc tak... Wczoraj w godzina popołudniowych Był jeden wielki lag... Który spowolnił grę...

Nie wiem jak na innych serwerach ale wczoraj gadałem z kolegami przez ts-a każdy był na innym chanelu na foxtrocie...

Ale wszyscy mieliśmy takiego wielkiego laga który trał z 20/30 sec. (może mniej/więcej)

A co do mpc... Spróbuj jakąś inną przeglądarką czy jest tak samo...

Pozdrawiam...

\m/MetalMan\m/

Sprzedam sprzęt muzyczny!! (Dystrybutor "Beskidzkie Centrum Muzyczne" oraz mogę pomóc w wyborze instrumentu/sprzętu..;])dlametalav2.png

Opublikowano

Czarny prostokąt... hmmm...

Mogła by to być reklama... Ale tu nie ma reklam, jest tylko "Czemu nie" jako reklama...

Więc tak... Wczoraj w godzina popołudniowych Był jeden wielki lag... Który spowolnił grę...

Nie wiem jak na innych serwerach ale wczoraj gadałem z kolegami przez ts-a każdy był na innym chanelu na foxtrocie...

Ale wszyscy mieliśmy takiego wielkiego laga który trał z 20/30 sec. (może mniej/więcej)

A co do mpc... Spróbuj jakąś inną przeglądarką czy jest tak samo...

Pozdrawiam...

\m/MetalMan\m/

Z tym MPC zapomniałem napisać że próbowałem już na Mozilli, Operze, Google Chrome i Explorerze (wirus?). Też wczoraj miałem laga na platinum (5-10 sek).

xxlechuxx1.png
Opublikowano

no to o tpg odpowiedz masz udzielona a co do mpc to tutaj tez ostatnio strasznie mi sie tnie (chyba sie serwy jeb***) przeskanuj kompa i zobacz czy wira nie masz ale to raczej przez te serwy...

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...