Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Używanie Modów - Czy Jest Takie Niebezpieczne?

kamil_77

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Zacząłem się zastanawiać czy używanie modów jest karane. Wiem że takie mody które dają korzyści np. Super Knife czy inne tak, ale np. jeśli chcę sobie zmienić G36E na G36E Valkirye to czy za to może być ban? Albo zmienić ubarwienie zwykłego M16A3? Jak wy o tym myślicie?

Pozdrawiam.

sygnanampc2.png

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę !

Opublikowano

To zależy. Zmienianie jakiejkolwiek rzeczy w Combacie (która jest zakazana) wiąże się z banem. Poza tym po co zmieniać skina skoro to nic nie poprawi? Ładnie wyglądać ma broń to se kup G36 Valkyrie ^^ fajny design. Wg mnie nie opłaca się ryzykować kontem dla kilku kolorów.

Opublikowano

Prawdopodobieństwo że bana dostajesz, z modem który zmienia tylko wygląd jest mniejsze niż np. super knife. Ale ja bym polecał grać bez.

Opublikowano

kazda ingerencja w pliki w folderze combat arms jest zakazana i grozi banem wiec moja odpowiedz: mozesz wyrwac bana

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Opublikowano

Jakakolwiek modyfikacjach w plikach gry równoznaczna jest z blokadą konta (ban).

Nie polecam ...

Odpowiedź udzielona - zamykam.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...