Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Naprawa Bin/Sh 10X Szybciej

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No to do rzeczy

Po pojawieniu się błędu bin/sh, wciskamy enter i następnię tę komendę :

fsck -y && exit

Teraz już nic nie musimy wpisywać, wszystko leci auto.

Jak było to usunąć :)

Cześć ludu :-/ Ja tera gram w LOA(Legend of Ares) bardzo fajna gra MMORPG wybiera się Archera,Knighta,maga lub halabardziste dziewczyne lub hlopaka ale napoczontku religje alianc lub empire polecam knighta dziewczyne alianca.No i grasz zabijasz potwory zbjerasz itemki robisz lvl gadzasz na czacie morzesz tesz wzionsc party z innymi graczami trade czyli dawanie lub branie rzeczy morzesz stawjaci sklep

Link na strone www.legendofares.netgame.com

jak macie problem ja nazywam sie DarmenroX a muj przyjaciel EXTRIM durzo anglikuw ale tesz polakuw.moje scriny newiem czy mi wejdom :):):P

Opublikowano

@UP kto tego nie wie ... żal , piszecie tematy na siłę... od lat widnieje to na mpc a każdy kto co najmniej 1 tyg w tworzeniu siedzi już to wie...

@Down zostaw , niech zostanie , może dla początkujących się przyda...

Your superman is here, bitch!

Opublikowano

W takim razie do kosza ;0

Cześć ludu :-/ Ja tera gram w LOA(Legend of Ares) bardzo fajna gra MMORPG wybiera się Archera,Knighta,maga lub halabardziste dziewczyne lub hlopaka ale napoczontku religje alianc lub empire polecam knighta dziewczyne alianca.No i grasz zabijasz potwory zbjerasz itemki robisz lvl gadzasz na czacie morzesz tesz wzionsc party z innymi graczami trade czyli dawanie lub branie rzeczy morzesz stawjaci sklep

Link na strone www.legendofares.netgame.com

jak macie problem ja nazywam sie DarmenroX a muj przyjaciel EXTRIM durzo anglikuw ale tesz polakuw.moje scriny newiem czy mi wejdom :):):P

Opublikowano

Nie było tego choć wszyscy to wiedzą.

@Autor

Następnym razem pamiętaj o prefixach !

Opublikowano

Się wysilił -.-

Polecam wpisać:

ee /etc/rc.conf

Dopisujemy:

fsck_y_enable="YES"

ESC i Enter 2 razy

Resetujemy maszyne i za każdym razem będzie się naprawiać błąd samoczynnie.

Specjalista
Opublikowano

Sensual Tematy na sile sprawdz co ty robisz ,a potem patrz na innych =.=

Tak szybko ci na Kida czy co?

Nawet jak Temat gdzies byl zniknal w spamie.

1365526782-U231645.png

Opublikowano

Sensual Tematy na sile sprawdz co ty robisz ,a potem patrz na innych =.=

Tak szybko ci na Kida czy co?

Nawet jak Temat gdzies byl zniknal w spamie.

Popracuj nad ortografią , weź do ręki słownik usiądź odpocznij i zacznij się uczyć , w tedy pogadamy.

Userze , ja tematy robię dobre , to każdy Ci powie... Robię co chce i nie będę robił czegoś co ktoś Mi każę , mam swoje zdanie... Co do mojej aplikacji , Hmm ja ją napisałem oraz chcę zostać kidem i ogarniać taki spam jaki ty tutaj robisz. Ja chociaż mam odwagę napisać w aplikacji o swoich wadach i zaletach nie to co np. Ty!

Do autora , popraw fsck -y && reboot powinno być , exit tutaj nic nie daje...

Your superman is here, bitch!

Opublikowano

Tak napewno wszyscy to wiedzieli w szczególnosci Ty.. ehe

Ja osobiscie tego nie wiedziałem więc + leci i nie zamykac !

Specjalista
Opublikowano
Popracuj nad ortografią , weź do ręki słownik usiądź odpocznij i zacznij się uczyć , w tedy pogadamy.

Userze , ja tematy robię dobre , to każdy Ci powie... Robię co chce i nie będę robił czegoś co ktoś Mi każę , mam swoje zdanie... Co do mojej aplikacji , Hmm ja ją napisałem oraz chcę zostać kidem i ogarniać taki spam jaki ty tutaj robisz. Ja chociaż mam odwagę napisać w aplikacji o swoich wadach i zaletach nie to co np. Ty!

Do autora , popraw fsck -y && reboot powinno być , exit tutaj nic nie daje...

Ciekawe gdzie ty widzisz tutaj orty ;) B ja tylko zauwazylem Brak polskich znakow np. ą , ź, ś, ł Cos cie boli ze nie uzywam tego?

Ostatnio czytajac twoje posty stwierdzilem ze wiesz wiecj niz inni i probujesz gasic takich .Ale wiesz to nie ta liga ^^

Ten tekst ''zal'' mogles sobie darowac w pierwszym twoim poscie w ten sposob pokazujesz jaki jest twoj iloraz inteligencji bo nie umiesz zastapic innym wyrazem.

Co do wad i zalet napisz mi dlaczego nie mam odwagi napisac, jak nie pisalem zadnej aplikacji na kida =.= Mysl! Mysl! to kiedys ci sie przyda ;)

1365526782-U231645.png

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Elo :D mam pytanie to dlugo powinno sie po tej komendzie aktywowac ?????

Server:DragonMT2

Nick W Grze:DzinBody

Klasa:Wojownik

Profesja:Body

Lv:108 Rośnie ;p

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
  • 11 miesięcy temu...
Opublikowano

Ja też nie wiedziałem o tym a tamtego co chciał dać do kosza to niech sam tam idzie

Masz Lubiaka :D

Nuda, Nuda i jeszcze raz NUDA!

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Się wysilił sleep.gif

Polecam wpisać:

ee /etc/rc.conf

Dopisujemy:

fsck_y_enable="YES"

ESC i Enter 2 razy

Resetujemy maszyne i za każdym razem będzie się naprawiać błąd samoczynnie.

Ja tam robię i polecam. : )

prokox.png
Zaczynamy!

Czy dasz + czy - leży mi to ;D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...