Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Laptop Czy Stacjonarny

jestemproo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na czym sie lepiej gra w wr? Do laptopa można zawsze podpiąć klawiaturę i oczywiście myszkę.

Stacjonarny jak stacjonarny wiadomo co gdzie i jak.

I mam jeszcze takie pytanie co sie lepiej opłaca kupić laptopa czy stacjonarnego ze wszystkim potrzebnymi elementami.

Co jest droższe?

icon_ban.gif
Opublikowano

Gram na laptopie i nawet daje rade ;P

Ale jak zasiade na stacjonarnego to owned ;D

odalup78ab6.png

Opublikowano

WR ma niskie wymagania, więc nie ma problemu z laptopami.

Uważaj tylko na zintegrowaną grafikę w lapkach - na niej nie chodzą żadne gry.

Historia stworzenia Mańka

27.08.2009 Moderator War Rock

08.01.2011 Global Moderator

03.05.2012 Administrator

Now Elita

Opublikowano

laptopy sa do pracy nie do grania, a c do tego ze warrock ma "nizksie wymagania" to nie wiem bo ja mam nowego kompa z 4 procesorami, karte graficzna nvidi'i GTX 460 i intel core i5 a na uo i bg to moge grac do 16 players bo inazej mam masakryczne lagi (mozliwe ze to wina neta bo mam raz 2 mg/s a czasem nawet 0.5mg/s :/, albo wina tego ze mam windowsa xp x64 profesional bardzo stary)

Opublikowano

Ja mam lapka i zintegrowana karte, wr chodzi, ale np WOW juz nie :P

Bardzo proszę o ściągniecie kilku %.

Opublikowano

Ja mam stacjonarny , kupiony rok temu w lutym , więc nie narzekam na wymagania , net 0,5 mb/s i mi wszystko chodzi , z 16 graczami i wyżej też :) Laptop jest raczej droższy jeśli patrzysz na podobne możliwości :D

W trakcie bicia rekordu czasu online na mpc :]

Opublikowano

Nie oplaca sie kupowac nigdy laptopa do gier.. Laptopy z reguly sa 2x drozsze od peceta o takiej samej wydajnosci.

Lepiej zainwestowac w blaszka i miec go dobrego. Tak, ze zawsze bedziesz mial duzo FPSow w grze co b. pomaga.

No bo wiadomo im szybsza gra tym mniej trzeba sie meczyc z celowaniem.

P.S

Jesli zdecydujesz sie kupic PC to nie kupuj gotowca. Lubia tam zintegrowane rzeczy wrzucac.

Lepiej kupic skladaka. Wyjdzie taniej i lepiej. Jesli nie ma ci kto wybrac czesci do zestawu to napisz na jakims forum komputerowym

z prosba o zlozenie zestawu do tej i tej kwoty. Jesli sie nie myle to nawet kokosz prowadzi takie forum.

1373662483-U83583.png

Opublikowano

Na laptopie cieżej sie gra niż na stacjonarnym grałem na tym i tym ale lepiej przypadl mi do gustu stacjonarny tak jak mowil @Piecikq laptop jest do pracy nie do grania ;p .

Opublikowano

hmm stacjonarny jest lepszy mój kolega ma laptopa 3lata ja kompa tez 3 mu wr wlacza sie ponad 5min juz nie wspominajac o lagach a ja gg skype wlaczone yt i lagow nie mam net taka sama predkosc!

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

Stacjonarnego za tą samą cenę dostaniesz lepszego. Możesz sobie kupić jaki chcesz ekran. Laptop bardzo ogranicza. Ja mam kompa 5-7 lat, 1mb/s, i lagi mało kiedy. Lagi nie zależą tylko od kompa czy neta. Zależy jak go prowadzisz. Jak masz go całego zaśmieconego i instalujesz co popadnie to masz lagi :D

wilk.png

Opublikowano

mój kolega kupił ostatnio zajebi^^ cenzurka zestawik monitor plaski,klawiatura,mysza,glosniki a pecet 1 tb na dysku 4 rdzenie windows 7 64 grafika chyba ponad 1 gb a za wszystko około 2200 zł!!!

laptop do netu prac biurowych a jak już do grania to 16 000 i ci gta 4 pójdzie...

nowe acc strielock275!!!

Opublikowano

Oczywiście że stacjonarny <_< monitor 22 cale, mysz, klawiatura, głośniki (ewentualnie słuchawki) i jedziesz a jak byś chciał lapa do gier to +2,5 tys.

pozdrawiam heniuś

Opublikowano

Jak podepniesz myszkę to nie ma różnicy czy grasz na stacjonarnym czy na laptopie.. reszta to zasługa sprzętu i twoich umiejętności, ja gram i na tym i na tym i jakoś rzadnej różnicy nie widzę.

1374132184-U48159.png

Sygna by Cristiano

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...