Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Clientyt

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam,

ta, znowu ja

otóż mam dylemat

jakiego clienta najlepiej użyć jeśli chce aby serw był calkowicie po polsku, chce zmieniac textury (w tym ekran logowania i wyboru postaci), i ew dodawac bronie itp.

rozumiem ze clienty mozna podzielic na te ktore maja serwer info py i da sie przez spolszczenie otwierac oraz maja folder locale no i te w ktorych si.py jest zapakowane w roota. np. dragonmt.

otóż który jest lepszy pod wzgledem funkcjonalnosci i mozliwosci przerabiania no i czy do clientow typu dragonmt da sie wsadzic wlasna nazwe serwa, czy dodatkowe ch lub wlasny znaczek gm, ekran logowania, wyboru postaci itp. itd.

tzn zalezy mi na najlepszym (czystym cyzli bez zmian w skillach itp) cliencie, pod serwer z dedykiem.

wiem że zadaję głupie pytania ale nie jestem alfą i omegą a szukam już różnych rozwiązań od 18 xD

Opublikowano

a podał byś jakiś link albo ktokolwiek do topicu gdzie pisze conieco o tym i jak używać tego. że niby spolszczenie? (no chyba nie xD). mc odpada... wiec co? :D

kiepski jestem w szukaniu

tzn bardziej by mi zalezalo na cliencie 2010 (bo chyba ma bronie na 80 i 90, no i atlantyde) tylko tak zeby to nie byl jakis jeden wielki bug xD