Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Is Evonis

MaximusDM

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanie do teamu Evonis . Dlaczego is jest taki drogi. Z tego co słyszałem to miał być dużo tańszy . Niech ktoś z teamu napisze czy ceny is zostaną takie jakie są czy ulegną zmianie ?

Opublikowano

Mam pytanie do teamu Evonis . Dlaczego is jest taki drogi. Z tego co słyszałem to miał być dużo tańszy . Niech ktoś z teamu napisze czy ceny is zostaną takie jakie są czy ulegną zmianie ?

Gracz - Jak gracz.

Jakiś miesiac temu,podczas gorączkowej fali na Evenye skomentowałem cennik IS(który też mnie zaskoczył swoją niebotyczną taniością.).

Jakie były komentarze na "IS" gdzie za 20zł gracz miał "pół ISa",100 metali,i w pizdu i troche zmian?

A no takie - "Server pod ISa,Gracze którzy nie maja kasy beda w przepaści od tych którzy beda grali z ISem...Etc,etc".Zadziwiło mnie jak DUŻO OSÓB ma talenty do mówienia na forum.I jak dużo osób jest rzecznikami "Biednej,umęczonej hołoty która nie ma 20zł i zawsze bedzie biedna i słaba".

Jaki z tego rezultat,pomyslał Merkon czytajac wasze zale?Zrobmy server drogi,zeby nie było przepasci.

Niestety,okazało sie że WAM SIE NIE DA dogodzić.

Jeśli IS jest tani - "Server robiony pod IS,GA i GM chca tylko wyciagnac kase zal.pl"

Jeśli IS jest drogi - "Admin chce z nas zedrzeć kase,skad mam wziasc 20zł na metal omg żal.pl".

I tak to droga spolecznoscio wyglada.Niestety wy chyba byście chcieli server WOGOLE bez ISa bo i tak źle,i tak niedobrze.

BTW : Gdyby cennik Evenye był cennikiem PL na PLu trwałby chyba karnawał z takiej okazji.A nie narzekanie jak miesiac temu że bedzie przepaść miedzy IS-user a NO-IS-User.

Pozdrawiam

Wasz Rzecznik od Spraw Cenowych i ISu do Priv Servers Metin2 TeRRoR.

Opublikowano

Powiem tak

3zł + VAT 10 złotych monet

...

20 + VAT 100 ZM

Ceny:

10 wzmocnień przedmiotu 40ZM

10 zaczarowań przedmiotu 40ZM

10 5bonów 40ZM

Magiczny metal 150ZM

60 pelerynek 35ZM

Do tego w IS są rosy, wody dok, sambo itp.

IS ma ponoć jeszcze ulec zmianie i oby, bo to mała przesada:)

Ustaw poniższy link jako stronę strartową, to pomaga.

http://www.pah.org.pl/pajacyk/dziekujemy

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...