Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Ss]Rozmowa Expus Oto Wasz 18Latek

Poslaniec

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Powiem Ci tyle, wszedłeś na tego TS'a i nawet tej swojej krzywej mordy nie raczysz otworzyć. Nic o mnie nie wiesz, więc nie nazywaj mnie nawet 18-latkiem. Mam spierdolić Ci grę ? Uwierz, uda mi się to. Takie dzieci jak Ty powinni rodzice utrzymywać na smyczy pod stałym nadzorem bo to co się dzieje to masakra. Jak bym miał takie dziecko to zapłaciłbym pierwszemu lepszemu, żeby na pasach takiego przejechał..

Zapraszamy na DARMOWEGO Team Speak'a 3.

Address: ts15.net-speak.pl

Port: 3360

Darmowe kanały dla Gildii/Serwerów itp, itd..

Więcej informacji na pw. !

80384400986636967106.png

Opublikowano

Dzieciaku za duzo masz do powiedzenia za smarkaty jestes na niektore rzeczy. Dobijasz moze niektorych ludzi? U mnie wydales na siebie wyrok publikujac spolszczenie Evonis i za to na start powinienes miec perma oraz brak mozliwosci tworzenia kont dzieciaku : )

Opublikowano

Komu znów grozisz banem ? Ośmieszasz się po raz kolejny.. Takie przeprosiny to sobie w dupę wsadź.. Spieprzaj do szkoły i tyle Ci powiem..

Zapraszamy na DARMOWEGO Team Speak'a 3.

Address: ts15.net-speak.pl

Port: 3360

Darmowe kanały dla Gildii/Serwerów itp, itd..

Więcej informacji na pw. !

80384400986636967106.png

Opublikowano

ładnie ładnie sie po sprzeczaliscie;)

21c85ye.gif

Sygnatura by RajuPOL zakaz kopiowania!

-Masz coś do mnie?

Nie!

-Daj mi -!

Nie!

-Oj to będzie wpierdol!

No ok ok już daje!

Jeżeli nie dasz mi - odwiedzę cie w domu więc zacznij się bać;D

Jeżeli dasz mi - odwdzięcze się tak samo:)

Opublikowano

Connas to wielkie zjebane dziecko, ma uraz w mózgu. Przypuszczam że robiło go stado murzynów w cyrku nic dodać nic ująć. Wszystkich straszy banem, wyzywa i inne różne rzeczy. Od takiego czegoś są Moderatorzy oraz admini a nie zwykli użytkownicy, 313 postów i uważa się za wielkiego mistrza, większego niż H@ forum. Moje zdanie, NA FORUM DZIECIOM WSTĘP WZBRONIONY. Idź się uczyć bo jak się nie mylę to teraz jest test 6 klasisty.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

ogarnijcie się ludzie szkoda mi was to nie forum dla dzieci które maja 5 lat expuś akurat nie ma makys to samo ale tamten Xaar ogarnij się publikujesz spolszczenie do sławnego serwera myślisz jak znajdziesz ip ze strony i dasz to kox?? ogarnij się!!!!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...