Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Z grą na własnym serwerze.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mam problem stworzyłem własnego priva na którym normalnie grałem wbiłem około 30 lvl. i poszedłem na orki i w tym problem. W m1 ani razu mnie nie logło a gdy poszedłem na orki to chwile się expiłem (około 5 min.) i mnie logło i tak się zdarza za każdym razem. Port map mam włączony za każdym razem gdy gram ,więc nie wiem o co chodzi. Jeśli ktoś wie jak to naprawić to proszę napisać.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Expienie na własnym privie ; > ?

Widocznie masz za słabe parametry komputera. Podaj je nam tu.

Opublikowano

Wydaję mi się, że najprawdopodobniej zbugowała Ci się ta mapka (nie chodzi o port map tylko jakiś inny czynnik). A tylko ta dolina ci nie działa czy inne mapki też np. Sohan??

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Wydaję mi się, że najprawdopodobniej zbugowała Ci się ta mapka (nie chodzi o port map tylko jakiś inny czynnik). A tylko ta dolina ci nie działa czy inne mapki też np. Sohan??

^^ Mapka napewno nie jest zbugowana bo gdyby była logło by go odrazu gdyby się tam przeniósł

Wydaje mi się ze za słabe parametry kompa sam tak miałem pewnie procek 1 rdzeniowy 1.7+ GHz i dlatego cię loga bo masz za duże lagi ;p

sygna2ow.jpg