Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Battlefundsy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, chciałem kupiłć bf i wyświetlił mi się komunikat na komórce "Nie udało się wysłać wiadomości". Spojrzałem na stan konta i zmalało o 11 zł. Wszedłem na stronę główną, a bfy nie zostały przydzielone :( Proszę pomożcie.

9cd5f804379a.jpg

Opublikowano

hmm, ale na co ci wiadomość jeśli tam się ładuje taki pasek i najpier jest w polowie a później jak wyslesz smsa to się ładuje do końca i masz BFy

relich-1.png
Opublikowano

Napisałem do nich i odpisali mi to

Witaj,

Dziękujemy za skorzystanie z Paymo. Przykro nam, że wystąpiły problemy.

Niestety nie znaleźliśmy dla tej transakcji żadnych śladów płatności w naszym rejestrze.

Jeśli jesteś pewien, że opłata została pobrana, wyślij proszę za pomocą poczty elektronicznej swój billing na adres [email protected]. Jeśli jesteś użytkownikiem telefonu komórkowego na kartę, możesz przesłać nam zrzut ekranu z Twojego rachunku internetowego. Musimy mieć potwierdzenie, że opłata została pobrana zanim skontaktujemy się w Twoim imieniu z wydawcą gry w celu dokonania odpowiedniej rekompensaty.

Dziękujemy,

Hmm biling kosztuje 30 zł w mojej sieci a ci "eksperci" nie mogą znaleźć mojej transakcji w rejestrze.

9cd5f804379a.jpg

Opublikowano

Wejdź w neta na strone sieci i tam masz bilingi :P

1390144171-U592769.png

3x ExModerator Minecraft | ExModerator Battlefield | ExMentor | 2x Ex MPC Media Team | Gold Member | MPC Coders Team | ExMPC Modder | Combat Arms Private

Opublikowano

No akurat tego w plusie nie ma. Muszę iść do nich żeby mi dali kod puk, który pomoże zalogować się do plus4 i pozwoli zrobić mi zrzuta abym im to wysłał

9cd5f804379a.jpg

Opublikowano

Ja straciłem 80 zł (paysafecard)- nieudana transakcja i nie płaczę, chociaż szkoda tych 80 zł -.-

Nie wiem po co to ja piszę xD

Powiem jeszcze jedno, że przez SMS też mi anulowało i straciłem 30 zł. Nie opłaca się kupować BattleFunds bo tylko kasę zabierają a gówno dają.

97871587.png

ZBIERAM MINUSY