Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Fraps

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! Chcę nagrać FragMovie podczas gry w WarRocka. Z tym, że mam problem: gdy włączam Frapsa, potem WR, mam tam chyba 130 czy 140 FPS, ale gdy włączam nagrywanie, to ilość FPS spada do ok. 50, a gra tnie się tak, że wtedy nagrywanie filmiku nie ma sensu, bo i tak nikogo nie zabiję. Frapsa mam pełnego, ustawienia próbowałem bez dźwięku, Half-Size itp. itd. ale zawsze ten sam efekt, a raczej jego brak. Możecie coś zaradzić?

EDIT: A i jeszcze dodam, że komp ciągnie na luzie i WR i Wr+Fraps (przy samym WR ok. 40% zużycia proca).

Jeżeli chcecie polecić inne programy, to miejcie na uwadze, że mam Win7 i np. XFire mi nie nagrywa w ogóle :)

Opublikowano

Mialem identycznie. Uzyj hypercam :) mi dziala bez zarzutu.

Bardzo proszę o ściągniecie kilku %.

Opublikowano

Dzięki, minusik poleciał :) Sprawdzę Hypercama i dam edit:)

EDIT: Niestety, HyperCam także mi zwalnia ilość FPS w grze. Czy może mieć to związek z rozdzielczością jaką mam ustawioną?

EDIT: :O ZMieniłem rozdzielczość na jedną z gorszych i wszystko śmiga pięknie, 0 ścin, FPS także mi nie maleją za bardzo. Dzięki za próbę pomocy, temat do zamknięcia:) Pozdro

Opublikowano

ty marudzisz przy 50 fps jeszcze przy nagrywaniu a ja mam 40 bez nagrywania i nie płacze na lagi(bo nie mam)

a co do hypercam

to badziew przydaje się tylko gdy robisz filmik na pulpicie

Opublikowano

ty marudzisz przy 50 fps jeszcze przy nagrywaniu a ja mam 40 bez nagrywania i nie płacze na lagi(bo nie mam)

a co do hypercam

to badziew przydaje się tylko gdy robisz filmik na pulpicie

To mu podaj przykladowy program do tego, w cale mu nie pomogles.

Mi fraps za kazdym razem zaczal przycinac gre gdy probowalem cos nagrac. Zmienialem doslownie wszystko w nim i zadnego rezultatu. Siegnalem bo hypercam i zadnej scinki, filmy wychodzily ladnie.

Bardzo proszę o ściągniecie kilku %.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...