Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Strasznie Dlugo Laduje Sie Mapa

Linos

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam problem z gra, poniewaz mapa laduje mi sie strasznie dlugo, ekran startowy tez... na kompie stacjonarnym sie tak dzieje.

Laptopa mam o wiele slabszego, ale mapy sie wczytuja szybciutko, tylko, ze zamula w grze, dlatego wole grac na stacjonarnym, no ale te ladowanie mapy zniecheca czasem do gry...

Posiadam Game Boostera, wylaczam wszystkie programy co maja polaczenie internetowe i nic nie dziala, mozecie mi cos poradzic?

z gory dziekuje.

Pozdrawiam Linos

Opublikowano

Tak to, prawda ja również mam czasami lagi choc gram na laptopie. Winą jest przeciązenie serwera na ,którym grasz staraj się unikac pełnych serwerów . xD xD xD xD

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

mpcforum.pl

18706.png

Opublikowano

Polecam ustawienie na 16 bit :D , i wyłączenie bajerów np. cieni :P

1390144171-U592769.png

3x ExModerator Minecraft | ExModerator Battlefield | ExMentor | 2x Ex MPC Media Team | Gold Member | MPC Coders Team | ExMPC Modder | Combat Arms Private

Opublikowano
a sprawdziles czy nie masz w cholere zawirusowanego PC ?

czasem tez lagi w Combacie to nie wina sprzetu tylko przesilenia serverkow

zawirusiwanego kompa nie mam, skanuje go raz na jakies tyg. i to nie ma roznicy, czy serwer jest full, czy nie, zawsze sie tak dlugo laduje, tak jak juz mowilem okno startowe tez sie tak dlugo laduje.

Jaką masz ilość kostek RAM ?

Jeżeli 512 MB to się nie dziwię

posiadam 2gb na stacjonarnym i na laptopie.

sprobuje zainstalowac nowe sterowniki do karty, jak bd mial neta na stacjonarnym, dziekuje za pomoc ;)

Opublikowano

Witam.

1. Ściągnij game booster.

2. Najnowsze sterowniki do karty graficznej.

3. Przeczyść komputer ccleanerem.

4. Skanuj komputer.

5. Defragmentuj komputer programem Defraggler.

6. Ustawienia w grze na własne, i wszystko off.

7. Ustaw mniejszą rozdzielczość jak pc nie radzi z tą.

8. Ustaw 16 bit.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...