Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Z torrentem beta.metin2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Elo mam problem z beta testami groty v3 jak juz zainstalowalem zpatchoiwalem to jak torentuje to wyskakuje mi blad cos tam patch torrnet error plis pomozcie

Opublikowano

Sprawdź jakich plików CI brakuje. Na necie znajdź jakie pliki powinny być w folderze. Jeśli (a raczej zawsze) brakuje jakichś plików poszukaj na necie. Najczęściej jest tak że pakują nie wszystkie pliki.

fffgl.png

Chcę mieć nadzieję, by móc wierzyć,że niemożliwe nie istnieje,że nigdy nie mówi się nigdy,że wiara czyni cuda,mieć nadzieję,że nigdy nie zdobędę się na to,by zebrać siły i zniszczyć wszystko, co sama osiągnęłam.... [AnAzIsS]

Opublikowano

UP no ale wiesz gdzie może być na necie ten plik patch2 coś takiego skoro on jest udostępniony od 12 godz i nigdzie nie ma na razie?

W GRZE NICK JERNEY LUB JOHNMCCLANE

Opublikowano

a ja wczesniej ztorentowalem ladnie i czekalem teraz do 17 na restart zeby mi lvl dalo i wlasnie chce wlaczyc zaczyna sie torentowac ale nic nie idzie i po chwili mnie wyrzuca... probowalem odpalic przez obejscie ale nie pomaga

rendersnewlamborghinimu.png

Opublikowano

wiecie kiedy włączą serwer?

ZBIERAM ------

DAJ MINUSA !

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego,

gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć.

Jeśli należysz do tych 10%,

które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

7745956.jpg

Mój net xD

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...