Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]122Lv+ Nudy !

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,mam postac na jednym z prywatnych serwerów sure BM 122lv+....w expie daje sobie spokojnie rady na najtrudniejszym spocie Atl v2 w pvp wiadomo,łatwo go nie się nie pokona,ale juz mnie to nudzi!! chce czegoś nowego grałem dagerem,mentalem,bodziakiem,,,szaman mi wogóle nie przypadł do gustu,zastanawiam się nad zmiana BM na WP mam oczywiście all eq smoka + każdy 6/7 bon +pz,+int i pytanie czy warto zmienić sobie na Wp??? exp na pewno bedzie miodzik ale szczerze więcej expić nie bede bo po co? :) ,,,,chodzi głownie o pvp,wiem zmiana z BM na WP zajmuje 1,5h z wbiciem skili na P więc napiszecie zmień to zobaczysz<>.. ale zanim to zrobie chciałbym sie dowiedzieć od doświadczonych graczy czy to ma sens? Czy można zrobić z takiej profesji prawdziwego sure morderce?

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

Sura WP zacznijmy od tego potrzebuje innego eq, więc nie wiem czy chcesz je robić.

Jest dobry w pvp, tylko j/w napisałem, trzeba mieć odpowiednie eq, wiedzę o nim i umiejętności grania nim.

Jeśli spełnisz te 2 warunki Sura WP bd bardzo mordercza postacia, bo ma w ch*j duże hity. :P

pozdrawiam.

bearsjw.jpg

Sygnatura wykonana przez Mephisto1994. Dziękuję.

35868u.gif29476.png

Jebutnij

delete.png. :)

Opublikowano

Sura WP zacznijmy od tego potrzebuje innego eq, więc nie wiem czy chcesz je robić.

Jest dobry w pvp, tylko j/w napisałem, trzeba mieć odpowiednie eq, wiedzę o nim i umiejętności grania nim.

Jeśli spełnisz te 2 warunki Sura WP bd bardzo mordercza postacia, bo ma w ch*j duże hity. :P

pozdrawiam.

aha^^

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7