Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bloodwars- Stara Gra Z Charakterrrrrrem !

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam, założyłem ten temat w celu zapoznania się z innymi fanami gier typu viawww a konkretnie gry bloodwars. Osobiście posiadam staż około 4 lat. Ostatnio miałem przerwę pół roku z powodów problemów rodzinnych ale teraz mam już więcej czasu więc mogę sobie poklikać :) Grałem na r4,r5,r11 a dziś założyłem konto na 10 dniowym serwerze r14. Chciałbym zaprosić wszystkich chętnych do gry oraz do dyskusji na temat tej oto gry.

Tutaj dodam link referencyjny do r14. Wiem że wielu z was w to nie kliknie ale to tylko 1 sekunda odświeżania strony a ja za to zyskam 1000 pln w grze. Chciałbym was prosić o klikanie bez wzlędu na to czy zagracie bo tak jak już pisałem nic nie tracicie prócz jednej sekundki waszego życia :] Jeśli jednak ktoś będzie chciał grać to śmiało klikać w link i rejestrować się (rejestracja zabierze wam około 20 sekund waszego życia).

// reflink Pamięta ! Jedno kliknięcie nic cię nie kosztuje. Jeśli jednak macie naliczanie sekundowe za internet to proszę pisać w tym temać a chętnie umówię się na zwrot 1gr. No i oczywiście tylko odbiór osobisty :)

Pozdrawiam i życzę wspaniałych dropów !

Edytowane przez M@niek

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...