Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Fajna Gra Podobna Do Metina

Phenomon

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Elo ludzie.Chce abyście mi pomogli w znalezieniu fajnej gry.W metina już nie będe grał,ponieważ widzę że już trochę podupada(poza tym neo i hackerzy).

Chciałbym aby gra miała:

-w miarę dobrą grafikę

-aby nie było czegoś takiego że można atakowac tylko jednego moba,tylko grupkę.

-rozbudowana rozgrywka(żeby szybko się nie nudziła)

-żeby trochę osób w nią grało

-fajnie gdyby byla podobna(w mniejszym czy większym stopniu) do metina :)

-chciałbym również aby miał możliwośc zarobku(tak jak w metina yangi,konta itp.)

To tyle.dużych wymagań nie mam :P daje przez tydzień,codziennie,limit plusów i 5,więc nie pożałujecie :P

WAŻNE:Argumentujcie swoje propozycje!

P.S. próbowałem już Cabala,ale mi jakoś nie podpasował :P z góry dziękuje,pozdrawiam ;)

phenomon.gif
Opublikowano

Nie ma gry podobnej do metina bo 99% userow uwarza ze metin2 to syf ze wzgledu na grafike botow cheaterow i kowala

polecam

-4Story gra w polskiej wersji jezykowej

-Silkroad

-shaiya

;D

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

@Kojak ja pytam się na serio a ty mi tu z Tibią wyjeżdżasz :D

@M@niek ok dzięki Maniek :P

phenomon.gif
Weteran
Opublikowano

@up

idealna gra podobna do metin'a 2

http://mmorpg24.net/readarticle.php?article_id=352

Mam w nosie co mi dasz , ale jak juz to Zbieram minusy

mpccopy.jpg

Co to jest? Ma pięć liter - pierwsza to "K", a ostatnia to "s". Twarde owłosione, w środku ma biały płyn.

Odpowiedź: KOKOS, a ty co myślałeś? ;p

Opublikowano

@Up

Tibia jest o wiele wiele lepsza od Metin-Shita 2

"Tłum nie rozumie, tłum się nie interesuje, tłum jedynie podąża, tam gdzie kieruje się orszak"

Opublikowano

ludzie nie róbcie sobie(niektórzy) jaj.Ja tutaj szukam gry z dobrą grafiką i grywalnością a wy mi tutaj wyjeżdżacie z takim shitem jak tibia i jakieś pieprzone pokemony,ogarnijcie się proszę :P

phenomon.gif
Opublikowano

-4Story gra w polskiej wersji jezykowej

-Silkroad

-shaiya

4story ma chujową grafę, nie polecam. Poza tym tam tylko po jednym mobie się bije -.- Silkroad ma o wiele lepszą grafę, ale na początku to samo, po jednym mobie -.- poza tym zanim go ogarniesz.. :X Shaiya nie wiem, nie grałem.

@top: Spróbuj NosTale, poza tym w każdej grze znajdzie się hacker -.- Albo Wow'a

1280314365-U1.png

Opublikowano

A ja ci radzę grę Dekaron super grywalność oraz klimat ,grafika oraz rozbudowane postacie.Z reguły bije się do 30lvl po jednym mobie bo same nie atakują ale po 30 lvl to jest dopiero gra.Radzę ci grać profesją Sumonner z Twin sword (ma też staffy ale to gówno :P) oraz summony "beast" są również "libido" ale to bardziej na broń staffy.30 lvl dobijesz do 1 tyg. Stronka

Legenda
Opublikowano

Odkąd metin to fajna gra ?!

World of Warcraft

-w miarę dobrą grafikę - Jest !

-aby nie było czegoś takiego że można atakowac tylko jednego moba,tylko grupkę. - Można dużo więcej niż jednego, np. za pomocą skilli.

-rozbudowana rozgrywka(żeby szybko się nie nudziła) - Questów masz w

-żeby trochę osób w nią grało - Najpopularniejszy MMORPG, to właśnie WoW.

-fajnie gdyby byla podobna(w mniejszym czy większym stopniu) do metina - Nie jest w niczym podobno, ale i tak jest bardziej zajebista.

-chciałbym również aby miał możliwośc zarobku(tak jak w metina yangi,konta itp.) - Jest gold, a postacie na allegro nie są tanie.

Opublikowano

mi przypadl najlepiej z tych gier dekaron ciekawe skille ale grafika siada ;/ pozatym jest to stara gra i nie wymagaj od niej za wiele

skillkroad powiem że grafika jest taka jebna na początku jak czyste stare gry typu s9desnight nie wiem czy jeszcze chodzi ale gra była hitem w 2002 roku potem grafika jest coraz lepsza pozatym duży wybór postaci

shayia tutaj mogę mówić wiele ponieważ jest to gra z zajebistą grafiką ale trzeba robić questy żeby mieć kase a tych quetów jest średnio po 6 na 1 lvl czyli na questach można jechać do 18lvl potem expisz także ja nie ogarniam tych misji ale powiem że gra miodzio i polecam ci

4story zaczne od grafiki będzie krócej , grafika taka bajkowa podobna do shaiya ale bardziej jebna nie polecam , moby typu napalony żołnierz gin-gre

polecam ci gre

kingworld czy jakoś tak niesamowita grafika skilli ,można atakować w kilka moobów

dobra teraz całkowity wypas

perfect world - tutaj bardzo sie rozpisze ponieważ działała mi ta gra lecz teraz jakieś błędy wyskakują do rzeczy:

grafika troche cukierkowa ale uwierz mi że bardzo pasuje do tego klimatu,mało questów ale bardzo ciekawy tryb expienia możliwość latania np. elf ma od 1lvl możliwość a inne klasy po 30lvl

możemy sobie przywołać mooba do pomocy takiego peta mamy

wypas gra

last chaos -ciekawa gra można atakować kilka moobów na specialnej mapce

możliwość robienia peta

ulepszanie do chyba +15

możliwość robienia zbroji i broni z peta ltóre mają gigantyczne właściwości

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

ok ludzie zastanawiam się nad last chaosem i WoW-em.Jak myślicie który lepszy?(ważą się sprawy,kto dostanie te plusy :P )

phenomon.gif
Opublikowano

ok ludzie zastanawiam się nad last chaosem i WoW-em.Jak myślicie który lepszy?(ważą się sprawy,kto dostanie te plusy :P )

Oczywiście WoW jest lepszy.Grałem w WoW' tydzień, i zostałem na nim na trochę dłużej(świetna gra,super efekty,fajne"skille".Bardzo dopracowane mapy,duża grywalność, nie ma nudy.Polecam ,bo sam w niego gram.W last chaos,jak dla mnie nuda,+ trzeba dużo wydawać na skille etc.i chodzić myszką.

Na początku myślałem że to przeciętna gra,ale ma to coś w sobie ,co uzależnia ^^ + przede wszystkim ,nie ma w ogóle noobów ,ponieważ dzieci neo nie stać na abonament,chociażby nie umieją kupić go ;).

POLECAM.

Opublikowano

i na chuj tu kurwa z tetrisami i tibiami spamujecie ?? czytajcie kurwa co on pisze...

wiem ze wiele osob sie ze mna nie zgodzi ,ale pamietam ze byla kiedys jakas wersja mu to byl prywatny serwer ,ale polski i duzo nawet spolszczonego bylo...

jak sie dowiem lub mi sie przypomni jaka to nazwa byla to edytuje post...

wiekszosc osob nie zgodzi sie ze mna ze mu jest podobne do metina ,ale to byla pierwsza gra ,ktora mi sie spodobala po metinie

bynajmniej tam sie tez expi nie bijac jednego moba ,a kilka...

hersygna.png
Opublikowano

Lineage2

Bardzo duża grywalność

0 Cheatów i botów

Grafika najlepsza

Polecam najbardziej

Trochę dużo waży ale to najlepsza gra która nie ma praktycznie dziecinnej grafiki

­39566146920630933015.png

Opublikowano

hmmmm... powiem ci szczerze że last chaos ok, wow - mi za bardzo nie podpada bo za duzo tam tego

lecz ci powiem że Lineage2 jest wyrąbista na dłuższy czas i mozna pograc na low-rate

w L2 [Lineage2] troche ciężko to ogarnąć lecz w wow według mnie jeszcze ciężej to ogarnąć

więc tak moim zdaniem polecam l2 jest mniej podobny do metka nie ma tam takiego czegoś jak misje tylko na ochotę jak chcesz np skille i zwierzaka itd

dam ci linki do przydatnych stron:

Oficjalna gry[lecz za gre na globalu się płaci :(]

http://www.lineage2.com/

Strona z prywatnymi [jak lubisz high-rate lub low-rate, czyli exp]

http://www.gamesites200.com/lineage2/

Postacie [niema tam takiego czegoś jak jedna klasa i koniec]

http://www.lineage2.com/Knowledge/race_human.html

Opis gry:

http://www.mpcforum.pl/topic/111086-lineage-2-info-download/

Nie zniechęcaj się przez download ponieważ warto

Info:

Polecam low rate ponieważ na niektórych takich jest dużo polaków

Serwer low-rate:

http://www.adenagate.com/

Poradnik jak grac na prywatach:

http://www.mpcforum.pl/topic/263343-tutjak-zagrac-na-prywatnym-serwerze-lineage2/

Info2:

szukaj na stronie na jakiej ci podałęm bo tam się opłaca :)

@EDIT:

kto dał minusa :angry:<_<

@EDIT3:

tu też są smoki, i takie cos jak - puma, podobne cos do kota co stoi na dwóch łapach[wpisz w google summon l2],konie itd - oczywiście na poszczególne klasy a jest dużo do wyboru :)

@EDIT4:

dla zachęty powiem że są tu wojny o zamki

wstęp jest idiotyczny ale zachęcam do oglądania B)

@EDIT5:

tutaj filmik jak jedna postać którą gram może koxić jak sie umie nią grać

Miłej gry życzę oraz to tylko zachęta do gry gdyby ci się spodobała :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...