Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co Sądzicie O Beiberze

Zocker

Justin Bieber  

37 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy Justin Bieber jest gejem?

• Tak
      20
    • Nie
      8
    • Kto to jest Justin Bieber
      9

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Loffciam Biebera <3 ,to mój ulubiony raper.

Spiewfa o rzyciu i nie jest Jot Pee...

Bieber na prezydenta <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 :*

"Tłum nie rozumie, tłum się nie interesuje, tłum jedynie podąża, tam gdzie kieruje się orszak"

Opublikowano

Najlepszy muzy Bimbera <3

http://www.cda.pl/video/1090559/Justin-Bieber-Parodia-po-Polsku-II

http://www.cda.pl/video/55829e/Justin-Bieber-i-jego-dzien-parodia

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7 (maks. 5 linijek).

Opublikowano

Skoro 'tęmpić frajerów' to powinienem Cię zglanować za tak marną prowokację.

Giń ;).

Powtórzę za Ozzym Osbourne'm.

"WHO THE FU*K IS JUSTIN BIEBER?!"

2% młodzieży słucha muzyki klasycznej, heavy metalu i różnych hard gówien.

I ja jestem pośród nich! D:

Up the Irons!

Opublikowano

A ja do niego nic nie mam. Jebie mnie to jak śpiewa etc. Nie podoba mi się to nie słucham, proste...

podbijam wypowiedź

Ma też duże szczęście że w tym wieku tak się wybił, my będziemy musieli zapierdalać do końca życia a ten już jest ustawiony :D

Jestem dinozaurem

Użytkownik od 22 wrz 2007
Opublikowano

@up

Wybicie się czymś średnim pozostaje średnim,i nic tego nie zmieni. Słabo śpiewa.

2% młodzieży słucha muzyki klasycznej, heavy metalu i różnych hard gówien.

I ja jestem pośród nich! D:

Up the Irons!

Opublikowano

jak sie przespał z jakimś sławnym facetem to sie dostał a z resztą ja go nie toleruje tak jak innych gejów xD

Opublikowano

a ty Medrodester jak go lovciarz to kliknij nie i będzie po sprawie a nie zaznaczajcie że nie wiecie kto to chociaż o nim piszecie

Opublikowano

a ty Medrodester jak go lovciarz to kliknij nie i będzie po sprawie a nie zaznaczajcie że nie wiecie kto to chociaż o nim piszecie

A ty go znasz w rl ? dupa boli bo ty nie zarobisz tyle co on do końca swojego zjebanego życia? szczerze gdyby nie internet nigdy bym o gościu nie słyszał - anty fani robią mu reklame.

Opublikowano

Kurde ja tez nic do niego nie mam mnie to tam wali co inni o nim mysla. Ja nie lubie jego muzyki wiec nie slucham proste jak 2+2=4.

Czemu mam pisac, ze jest GEJEM albo FRAJEREM ?. Ja go w ogole nie znam ;) wiec nie jest mi dane by oceniac.

Skoro ty oceniasz kogos bez osobistego zapoznania sie z tym typem a biorac opinie innych to gratuluje.

Jak ci sie nie podoba wypowiedz Medrodestera ,ktora jest zrownowazona i neutralna co do Biebera to spadaj do lekarza sie leczyc na glowe :/.

Kazdy ma prawo powiedziec ,ze nie ma nic do niego bo co takiego niby on nam zlego zrobil ?.

Czlowiek jak kazdy ... wybil sie dzieki rodzince i znajomosciom co jest norma w USA

jqeuR.png

Opublikowano

Jest jak każda inna gwiazda...

Fakt nie lubię jego piosenek ale to nie oznacza że coś powinienem do niego mieć.

Opublikowano

HEh ja do niego nic nie mam

ale tan artykuł mnie rozwalił Jak donosi magazyn "Life & Style" Justin i Selena tuż przed Świętami spędzili razem noc w hotelu Gansevoort. Aby przechytrzyć media, Bieber wynajął pokój na nazwisko Chandler Bing. Niestety kelner, który o pierwszej w nocy dostarczał do ich apartamentu kolację, rozpoznał Justina oraz Selenę. Para opuściła ponoć hotel dopiero nad ranem.

1396292564-U784394.png
Opublikowano

Nie interesuje się muzyką pop, a co za tym idzie Bieberem. Swoją drogą to wg. mnie ładnie śpiewa (ktoś tam chciał coś udowodnić, że nie umie śpiewać). Nie jaram się w każdym bądź razie.

"Ej, czy ty też wyrównujesz do dołu? Za mądry dla ciebie, kto mądrzejszy od ogółu matołów?

Za bogaty ten, kto bogatszy niż ty? Ludzie zachowują się jak ogrodnika psy.

Ej, czy równasz w dół? Skoro tobie brak, to niech też braknie mu?

Brak mi słów na takie podejście -zawiść, zazdrość, zamiast starać się mieć więcej, tylko myślisz żeby inni mieli mniej...

Ej, śmiej się, śmiej, zobaczysz jednak, twój śmiech urwie się jak hejnał. Niech myśl jedna ogarnie tu wszystkie umysły..."

Ogarnijcie to

Powoli, od początku - boga nie ma,

nikt go nigdy nie widział co, masowa schizofrenia?

Opublikowano

podbijam wypowiedź

Ma też duże szczęście że w tym wieku tak się wybił, my będziemy musieli zapierdalać do końca życia a ten już jest ustawiony :D

Podbijam 2 wypowiedzi

Nie jest wg. mnie gejem, poza tym dlaczego tak mówicie? Macie jakies dowody czy cus?

Nie lubie jego muzyki, nic do Niego nie mam, lawl...

logo_black3.png

Opublikowano

A ja do niego nic nie mam. Jebie mnie to jak śpiewa etc. Nie podoba mi się to nie słucham, proste...

Popieram nie podobają mi się jego piosenki więc ich nie słucham.

Zbieram -

bgrd.png

Sygnaturka by Shield

Ktoś włamał mi się na konto ;(

Opublikowano

Jak go nie lubisz to go nie słuchaj ja wole peje to słucham peji

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie! wklej to na swoją sygne :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...