Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Zdalna Pomoc!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Oferuję zdalną pomoc w problemach z komputerem oraz plikami np. clienta

Wymagania:

- Trzeba byc rozumnym i otwartym na moją pomoc

- Zaufać mi jak wiele osób zaufało

- Posiadać skype bym pomógł przy instalacji poniższego

Mój skype: zniknex

- Posiadać TeamViwer. Jeśli się go nie ma to pobieramy:

To jest ukryta treść, proszę

Poprzez ten program łączę się zdalnie z waszym komputerem i robię to co potrzeba by naprawić dany problem, oczyśćić kompa jeśli np. macie za duże lagi, wmontować "bajery" np. na ekran (RocketDock) i inne...

Po instalacji macie:

-Swój unikalny identyfikator

-Hasło zmienne co każde włączenie tego programu (Więc omija was mit że jest możliwość wejścia kiedy się chce na wasz komputer, wyłączenie programu powoduje zmianę hasła a bez niego nie ma połączenia)

Czemu akurat tak?

-Pisanie wam o każdym kroku jest monotonne i długo trwa, są rzeczy których się wytłumaczyć nie da lub ciężko ogarnąć.

-Tak jak wyżej napisałem trwa długo i niektóre rzeczy można nieźle pokiereszować nie znając się...

-Jest to zaufany program i nie zajmuje dużo miejsca a ma wiele innych funkcji niż ta którą wykorzystuję.

W razie jakiś pytań proszę pisać w komentarzach :)

Pozdrawiam Zkum. i liczę na plusiki za pomoc wam jak i pomysł jeśli wam się spodobał.

P.S.: Nie daje skana bo jest to strona wydawcy i nie mówię iż na totalnie wszystkim znam się perfect! Nawet mistrzowie mają jakąś piętę achillesową ;)

Edit: Proszę o nie wywalanie tematu do Kosza bo ktoś poczuł się lepszy, są ludzie sprawni w danej kategori a są słabsi którym oferuję pomoc.

9obpmnjr.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...