Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szkolne Subkultury

YoshiLind

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No cóż.

Szkołę (gim jeszcze) mam niedużą-200 osób. Większość ludzi to jest takie hiphopolo albo chujichwie. Neutralka,albo rap.

Następną grupę stanowią kozacy,o ile można tak nazwać tą żałosną i samozwańczą grupę subkulturą. Chodzący stadami żelusie,szukający kogoś,komu można coś skasować. Minimalna przewaga 5:1. Nigdy mniej.

Potem mamy rasta,a raczej pseudo-rasta,bo prawdziwego nie znajdziesz teraz łatwo.

Kilku metalowców,rockowców,punków. Ja tu siedzę.

A u Was jak to wygląda? ;>

2% młodzieży słucha muzyki klasycznej, heavy metalu i różnych hard gówien.

I ja jestem pośród nich! D:

Up the Irons!

Opublikowano

Moje gim ma około 500 osób

Jest paru metali, "rockowców" i punków.

Naturalnie Em00 i pokemony.

Pseudo kozacy i szczury(garbiące się patafiany) które są zasilane posiłkami pokemonów.

A "Rasta" ,połowa 90% ludzi myśli że jak nawdychają się tabaki lub zobaczą kokę na oczy to są rasta...

Czy normalne oddziały normalnych nie pojebanych uczniów(takich jak ja) wspierane nielicznymi oddziałami metalowców,rockowców i punków da sobie radę z ciotami?

Kto wie...

"Tłum nie rozumie, tłum się nie interesuje, tłum jedynie podąża, tam gdzie kieruje się orszak"

Opublikowano

No cóż.

Szkołę (gim jeszcze) mam niedużą-200 osób. Większość ludzi to jest takie hiphopolo albo chujichwie. Neutralka,albo rap.

Następną grupę stanowią kozacy,o ile można tak nazwać tą żałosną i samozwańczą grupę subkulturą. Chodzący stadami żelusie,szukający kogoś,komu można coś skasować. Minimalna przewaga 5:1. Nigdy mniej.

Potem mamy rasta,a raczej pseudo-rasta,bo prawdziwego nie znajdziesz teraz łatwo.

Kilku metalowców,rockowców,punków. Ja tu siedzę.

A u Was jak to wygląda? ;>

pewnie chodzisz do gimnazjum

U mnie nie ma żadnych ''subkultur'' z tego względu że chodzę do liceum uzupełniającego dla dorosłych :P

Ale za to są różnice wiekowe, mam w klasie klijenta co ma grubo ponad 45 lat ;)

Ja akurat jestem najmłodszy w klasie ale dobrze się dogaduję z każdym.

Jestem dinozaurem

Użytkownik od 22 wrz 2007
Opublikowano

coś 300 też os w gim. Na każdym kroku rap - głównie firma peja i jakieś gówna. Fanów metalu? widziałem jednego fana chyba metaliccy (tak zle napisałem) ale dla mnie i tak jest przyjebany troche :<. Kozaki też są głównie są starsi i słuchają firmy jot pe (tzn kiblują) i też są koty które po strzale się łamia.A wspierają ich grupy lamusów myślących że są tak fajni jak ich "guru" czyli wszyscy są przyjebani i nie trudno się tym zarazć :<. Pseudo rasta? też są wciągają jakiś proszek z rurek i myślą że są rasta <haha> jeden to nawet i mówił że dla niego to jest jak legalna kokaina <Co to kurwa jest?> -.- czyli dnoo społeczeństwa strach gadać.

Opublikowano

Niestety dopiero gimnazjum ;/.

Czekam na liceum,dopiero może coś się konkretnego wywiąże.

Liceum=zbiór inteligencji,przynajmniej z załozenia,plebsu nie będzie.

Up the Irons!

Opublikowano

Samo gimnazjum liczy około 450-600 osób, do tego dochodzi jeszcze liceum oraz podstawówka.

Na ogół wszyscy są podobni , znajdzie się kilku metali, dresów i kozaków, ale z reguły wszyscy chodzą jak w zegarku.

Bardzo rzadko jakieś bójki czy coś takiego, ewentualnie wymiana słów i krótka szarpanina, nic wielkiego.

Jedynie rejon się zbyt wozi, ale co niektóry dostanie po głowie to już wie jak się ma zachowywać. ;)

1293724352-U124874.png
Opublikowano

u nas to z 300 osob :D Przewaga takich co sie nie uczoł :)

grupy sa cztery

Kujony

Rapery -ja <3

nieuki ;p

i prosci ludzie :)

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7 (maks. 5 linijek).

Opublikowano

Jak się ma sprawa u mnie?

Mocno różnorodnie, lecz to nie znaczy, że tworzą się indywidualne grupy, które nie porozumiewają się z innymi.

Ja sam utożsamiam się z kulturą Hip Hop - luźne koszulki, bluzy, na nogach dresy (bawełna, nie te ortalionowe), łysa głowa itd (nie żeby zgrywać kozaka, tak mi bardziej pasuje)

Inną grupą są dresiki - kozaczki - jest ich zaledwie paru, ze wszystkimi trzymam sztame, dla mnie i osób postronnych nie stwarzają problemów.

Kolejny typ - 'koszulowcy' - populacja ubierająca się we flanelowe koszule jak z lat 90, słuchająca Dżemu i innych takich.

Oprócz tych popularnych populacji są też dziweczki, czyli małolaty w leginsach i z cyckami na wierzchu. Oczywiście małe dupy, cycki wypchane, ryj wytapetowany itd - od takich staram się odcinać.

Ogólnie rzecz biorąc - dla mnie nie ma granic, jestem dobrze znany wszystkim w szkole, nie oceniam po wyglądzie a po charakterze - jak się okazuje z każdym można się dogadać.

Opublikowano

LO, tak jak wszędzie. Każdy należy do swojej subkultury i jest dobrze, u nas kozaków natomiast nie ma.

Dlaczego? Bo przynajmniej u nas ludzie mają jaja żeby się ich pozbyć i nie tolerowac.

Hip-Hop nie umarł.

Opublikowano

U mnie w szkole ponad 600 osób :O przewaga pierwszych klas

u mnie ludzi można podzielić na 4-5 subkultury

1.Debile(Osiłki itp.)

2.Normalni Ludzie-To Ja <3

3.Raperki

4.Kozaki ;/ (Na szczęście coraz mnie)

5.Nieuki

6.Emo -.-

Nie znoszę Debili i kozaków na raperków nie zwracam uwagi

Nieuki to też takie debile <_< myślą że jak są starsi to wszystko wolno tak samo kozakom i Debilom

@Down U mnie to same pasztety od wszystkich biorę zdjęcia bo poco na pasztet wydawać jak po szkole

pełno się go pałęta

1313798626-U268549.gif

Sam na 32 w zombie bez użycia maszyny z napojem reanimacji

Weteran
Opublikowano

u mnie wyglada to tak

Laski

Przestojniacy

Brzydule

Brzydacy :ddd

Mam w nosie co mi dasz , ale jak juz to Zbieram minusy

mpccopy.jpg

Co to jest? Ma pięć liter - pierwsza to "K", a ostatnia to "s". Twarde owłosione, w środku ma biały płyn.

Odpowiedź: KOKOS, a ty co myślałeś? ;p

Opublikowano

U mnie jest trochę mniej niż 200 osób. Subkultury:

-luzaki (ja)

-kujony

-kozaki (słuchają firmy i co przerwa w kiblu)

-rasta (żaden prawdziwy)

pozdrawiam heniuś

Opublikowano

I co ja mam, kurcze, napisać?! o.O Mam się chwalić, że pokemony(puszczalskie itp.), dresy marki JP, rasta, metalowcy itd. do mnie do gim chodzą? jedni są prawdziwi, a inni udawani, takie życie.

Opublikowano

u mnie same dresy , blachary,pare metalowcow, i normalni ludzie

dresy i kozaki to prawdziwi debile rzucaja sie na wszystkich o byle co , np zbieraja sie w grupe 10 ludzi i z rozpedu wpierdalaja sie w jakas klase wszystkich przewracajac(po dzwonku) gimnazjum

Opublikowano

U nas w gimnazjum, z 100 osob bedzi, wszyscy kurwa jakies JP, Firma, ogolnie wszyscy z mojej klasy pala ziolo, i sa fajni. (to mial byc sarkazm)

Ja tam siedze w metalu, nie trawie punku czy jakiegos emo chujstwa, dla mnie tam JP to jebac punk nic innego, nienawidze wyznawcow JP HWDP i innych chujostw przeciw policji

Slucham metalu, tj. Slipknot, Korn, Metallica, AC/DC, Ministry, Dying Fetus, Motorhead, Rammstein ITP.

Nie nosze pieszczoch czy innych chujostw ktore sa zbedne, mam dlugie wlosy i wszyscy mowia ze jestem satanista chociaz jestem ateista a zreszta chuj im w dupe.

Ogolnie lubie anime, i mange ale sa tacy ludzie to kurwa ogladaja anime i probuja sie wcielac w ich postacie, niektore ze sa tacy biedni emo i chuj wie co pizda mnie strzela jak patrze na nich no normalnie pierdolca dostaje, albo kurwa jest grupa ludzi u mnie w klasie którzy "SŁUHAJO FIRMY" i chodzą z telefonem i taka piosenka "100% JP" JA PIERDOLE...

Zyc nie umierac ;)

logo_black3.png

Opublikowano

@up

Jak to ktoś 'montry' powiedział.

Czarne rytmy-np. Eminem : D

Up the Irons!

Opublikowano

'low kick złamałem piszczel'

ten gościu jest z mojej szkoły

odpierdolcie sie od punka

liczylem na barce lecz ona niemogla wygrac.

Przez kibicow ktorzy przy rzutach roznych wolnych swiecili w messiego laserami

Opublikowano

@up to pozdrów go ode mnie :)

A u mnie jest różnie. Koło 300 ludzi w gim. 80% to totalne debile, jest parę fajnych ludzi, ale to wyjątki. Jak wyżej piszą kilka metali, punków, większość wieśniaków i blachar aalbo wyznawców JotPe na 101 Procent. Na każdej przerwie nasz zajebistydidżej Maksiu puszcza Love the way you lie(wszyscy się chwytają za głowy i mówią: "ja pierdole...", jak to słyszą), club cant handle me i shakire. NIE OGARNIAM KURWA jak można czegoś takiego słuchać :O U nas w klasie jest 1 kujon, może kilku kumatych w tym ja, ale się nie uczących :D, a reszta ma pały i wciska Nil do Europy. W całej szkole było 302 zagrożenia jedynką na półrocze :D I to wszystko.

classes06.png

Opublikowano

U mnie to jakoś jest dobrze, czytając wasze wypowiedzi :P.

Szkoła ok.400 osób i mamy też ohap- szkołę przysposabiającą do pracy czy coś.

A więc podzieliłbym wszystkich tak:

- nieuki [kozaki, ohap(1 na 20 z ohapu jest spoko)]

-kujony

-ludzie drętwi( mój kumpel nie umie krzyczeć o0)

-ludzie którzy odnajdują się w tłumie i przez ogół są oceniani za fajnych (ja :D)

-a i mamy też 1 geja akurat w mojej klasie to kurwa zjebaniec taki że szkoda gadać

Nie ma jakiegoś zbytniego podziału na ludzi którzy słuchają tego raz tego.

Jakby co to jestem we kl.3 gim.

Tylko Lucyfer

Jestem Hujston

Opublikowano

Czarny rap!!! Niggersi

U mnie w podstawówce (6kl)

Blachary

Raperki(myślą że są fajni)

Jakieś peje, JP itd.

Kujoni (ja :O)

ludzie normalni (prawdopodobnie null)

O i jeszcze rasta, mogliby rozmawiać o narkotykach,, udawać że biorą (raz taka sytuacja na lekcji była to ich nauczyciel wywalił z klasy :D)

||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

76561198014515809.png

||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

Opublikowano

około 300 osób ...

Ogólnie nie jest żle ,ale u nas dzieci internetu i na każdej przerwie słychąc ,ale urwał ,jestes hardcorem ,paweł zondzi itd. itp.

Czasami jest to smieszne(zalezy jaka sytuacja) no ale od początku roku to samo , nic nowego >.< - lekko wkurwiające ;]

Są też ludzie normalni - da sie z nimi pogadac nie sa jp itd. nie uważają sie za rasta, ale słyszałem od kilku osób ,że robią zbiórkę na jaranie zioła ...

10-20 dresów myślących,że są kozakami i ze wszystkich pobiją ,za to ze nie dali im szlug ...

5 kozaków - ... z 2 osobami sie dogaduje ,ale z takim jednym typkiem mam lekko przejebane ^^ (podobno na niego wrzucałem ,ale ja nic o tym nie wiem) whatever

ja zaliczam sie do normalnych ,choć prawie każdy mi mówi ,ze mam zryty gar i wgl ... i nosze 'rower' na tfaszy* x.x (okulary jbc.) to mnie szpeci ;d, no ale coż począć ...

pedo-dog.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...