Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Bot + Fb ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Skopiuj injectora i wszystkie pliki odpowiadające za expbota i fb do 2 folderu, dzięki temu będziesz mógł uruchomić 2 postacie na exp bocie oraz 2 fb ^^

32265.png

W grach korzystam z nicków: NieDyskutuj, roofipl

Opublikowano

Skopiuj injectora i wszystkie pliki odpowiadające za expbota i fb do 2 folderu, dzięki temu będziesz mógł uruchomić 2 postacie na exp bocie oraz 2 fb ^^

Mógłbyś trochę lepiej wyjaśnić ? Bo cię za bardzo nie rozumię :P

bez gif.

Opublikowano

A teraz zrozumiałem o co biega ^^, chcesz uruchomić exp bota i fishbota, to tak. Skopiuj sobie folder z metinem do innego folderu, potem normalnie uruchom z 1 folderu z metinem exp bota, natomiast z 2 folderu z metinem uruchom fb. Powinno działać.

32265.png

W grach korzystam z nicków: NieDyskutuj, roofipl

Opublikowano

Chodzi mi oto że jak mam już włączonego metina to nie moge już załączyć następnego Injectora bo od razu znika :/

bez gif.

Opublikowano

Nie tak... Kopiujesz 2x metin2client.bin i jednej kopii zmieniasz nazwe na metin2client1.bin a drugiej na metin2client2.bin i robisz do obydwu obejścia (wpisujesz metin2client1.bin/metin2client2.bin w notatniku, zapisujesz i zmieniasz nazawe tego notatnika na np. obejście bat [i to 2x]). Teraz wlaczasz 2x injectory 1 do bota i nazwa procesu metin2client1.bin a w drugim FB i nazwa procesu metin2client2.bin i odpalasz dopiero teraz 2x obejścia.

Jeśli nie rozumiesz to napisz, postaram sie pomóc jakoś inaczej.

Opublikowano

ale ja nie mam obejscia :/ ja mam moda od kamera i za bardzo nie wiem jak to zrobic bo jak zmienie nazwe metin2client.bin na metin2client2.bin to jak zalacze metina wykakuje error :((

bez gif.