Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Warrock Crashuje?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej,

ostatnio bardzo często warrock crashował na hakach, od dłuższego czasu nie mam z tym problemów. Przyczyną okazała się zapora, używałem ESET oraz Avasta na tych 2 ciagle mi crashowało, zmienilem Comodo, z którego jestem bardzo zadowolony, a dodatkowo WR nie crashuje. Koniec problemów.

Inną przyczyną, jaką jeszcze odkryłem(dotyczy łącz bezprzewodowych) jest nieprzekierowanie portów. Właczenie w ustawieniach rutera DMZ pomaga, jeżeli ktoś nie ma dmz trzeba ręcznie ustawić virtual servers.

Mam nadzieję, że pomogłem komuś.

Opublikowano

Hej,

ostatnio bardzo często warrock crashował na hakach, od dłuższego czasu nie mam z tym problemów. Przyczyną okazała się zapora, używałem ESET oraz Avasta na tych 2 ciagle mi crashowało, zmienilem Comodo, z którego jestem bardzo zadowolony, a dodatkowo WR nie crashuje. Koniec problemów.

Inną przyczyną, jaką jeszcze odkryłem(dotyczy łącz bezprzewodowych) jest nieprzekierowanie portów. Właczenie w ustawieniach rutera DMZ pomaga, jeżeli ktoś nie ma dmz trzeba ręcznie ustawić virtual servers.

Mam nadzieję, że pomogłem komuś.

Idąc za Twoją radą wywaliłem NOD32 i zainstalowałem COMODO, po czym... od godziny się wk...wiam bo Warrocka mi wywala, chociaż wyłączyłem całkowicie firewalla i funkcję Defence+, zezwoliłem na dostęp, nawet dodałem do zaufanych Warrock updater i launcher oraz WarRock.exe... Totalna klapa z tym Comodo, z NOD-em nie miałem żadnego problemu.

Opublikowano

Idąc za Twoją radą wywaliłem NOD32 i zainstalowałem COMODO, po czym... od godziny się wk...wiam bo Warrocka mi wywala, chociaż wyłączyłem całkowicie firewalla i funkcję Defence+, zezwoliłem na dostęp, nawet dodałem do zaufanych Warrock updater i launcher oraz WarRock.exe... Totalna klapa z tym Comodo, z NOD-em nie miałem żadnego problemu.

1) Dodaj plik warrock.exe do zaufanych aplikacji.

2) Czy hack nie jest przestarzały?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...