Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Dlaczego Nikt Nie Zrobi Bota Do Serwerow Prywatnych Za Chodzby Drobna Oplata?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Niewiem dlaczego na pl'a ludzie tak sie staraja zrobic Exp Boty itp. i wszystko jest platne.

Jezeli mozna zrobic latwego Exp Bota na prw. i pobierac drobna oplate (np. sms).

Wystarczylo kilka opcji.

* Auto Atack

* Moblock lub znajdowanie mobow na mapie(Przydalo by sie na lucznikow)

* Uzywanie potow na: hp,defa,atack,mane +pelerynki itp.

* Auto PickUp

* Auto Login

* Zakladanie pierscienia expa gdy sie skonczy

Przeciez chodzenie po poty, zapisywanie skryptow na prywatnych serwerach nie jest potrzebne, tu chodzi jedynie o expienie nie o zarobek.

Mysle ze za drobna oplata duzo osob grajacych na prv. by sie pokusilo o zakupienie.

Niewiem ale nie sa to duze wymagania, wypowiadajcie sie sami to tylko takie moja pyt. i propozycja. :P

Opublikowano

Heh no niewiem kto nie slyszal, ale Wy jestescie dziwni, bot jest slabo rozbudowany.

Ty jesteś dziwny, kurwa expbota na privy się ludzion zachciało o.O Co to ma być? Nie umiesz grać badź cwelem i idź na priv. Ale jak nawet tam ci jest za trudno to wypierdalaj w ogole od metina albo zrob swoj serwer z ratami x999999999999.

Opublikowano
Ty jesteś dziwny, kurwa expbota na privy się ludzion zachciało Co to ma być? Nie umiesz grać badź cwelem i idź na priv. Ale jak nawet tam ci jest za trudno to wypierdalaj w ogole od metina albo zrob swoj serwer z ratami x999999999999.

To jest forum o hackach, nie podoba sie to nic nie pisz, kazdy czegos chce , i powstaja nowe rzeczy.

A ten nowy multihack tez ma kilka nie dociagnie,c hacki mi nie potrzebne Speed Hack itp. tylko Exp Bot.

• 5 tygodni później...
Opublikowano

Moje zdanie:

NIE OPŁACA SIĘ

ja bym z miła chęcią kupił exp bota na priwa typu easy metin lub cos podobnego , gram na avalon.mt2 - pracuje po 12 gdz na dobe i niemoge równac sie z dzieciakami którzy graja po 12 gdz na dobe lubie ten serw i jestem gotów zaplacic za takiego bota co by sam mi kase tłukł a exp bot od kamera nie uzywa skili a atopoter kicka co 20 sekund jaki to sens ?

A co do wypowiedzi adriank " Ty jesteś dziwny, kurwa expbota na privy się ludzion zachciało Co to ma być? Nie umiesz grać badź cwelem i idź na priv. Ale jak nawet tam ci jest za trudno to wypierdalaj w ogole od metina albo zrob swoj serwer z ratami x999999999999."

Cwelami to mozesz do tatusia rzucac nie tutaj bachorze , na polskim metku mozna miec wszystko za kase np.ser.feniks tytus oferował 2 tys zł kolejowi za tarcze kolej odmówił i na drugi dzien kolej zbanowany za żekomo podszywanie sie pod GM nawet nie próbowali mu przedstawic dowodu za co dostal bana ,ja gralem dale i zgadnijcie kto po pewnym czasie mial tarcze jak dobrze pamietam ,12 int NNO, 20 DT, 15 blok + 8 lub 12 siły .

Grasz na PL zo zamknij pysk i sie nie wpierdalaj w priwy ja sie nie udzielam w postach o PL bo tam niegram.

Opublikowano

@up ty widocznie grasz na hamachi po tym twierdzeniu ..

rapido.png

Jeśli Ci pomogłem

proszę like