Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomocy Microsoft Office 2007/2003

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. NA po feriach muszę oddać pracę z historii - prezentacja. Mam ją prawie gotową, są 2 błędy. Otóż problem tkwi w tym, że nie mogę jej edytować... Gdy włączam na nowo PowerPointa 07/03 też nie mogę od nowa zacząć .. Na górze w nazwie pisze przy mojej prezentacji "Read Only". Szukałem tego w google ale nie znalazłem... Nie chcę żadnego PP online, czy inne gówna.

Proszę pomóżcie ; //.

wqdz690429546a.GIFPiszę poprawnie po Polsku

Była dobra w łóżku, mówiła po francusku mimo dużego biustu nie używała mózgu zaufałeś jej zaufałeś dla diabła. Nie wierz nigdy kobiecie to życiowa prawda.

Opublikowano

Read only - tylko do odczytu.

Może masz MS powerpoint Viever, dltego nie można edytować

Zrób tak, wejdz w PowerPointa, i otwórz tą prezentację ( tam wchodzisz w ustawienia i otwórz...)

09071535498836998897.png

Opublikowano

@Wiśniowy

Właśnie nic nie mogę zrobić.... Wszytko jest zablokowane..

Była dobra w łóżku, mówiła po francusku mimo dużego biustu nie używała mózgu zaufałeś jej zaufałeś dla diabła. Nie wierz nigdy kobiecie to życiowa prawda.

Opublikowano

Okres testowy jest podajże na 30dni ? Jeśli tak to powinno działać... A jest jakiś sposób, żeby to znów działało ?;/

Opublikowano

Kup oryginał, wiem że ie kupisz :P

Wejdz na stronke MS i pobierz 2010, ale zeby to pobrac musisz sie tylko zarejstrowac wiec chba warto :P Albo sciagnij pełna wersje z chomika

09071535498836998897.png

Opublikowano
Kup oryginał, wiem że ie kupisz :P

nie kupie :D .

Na jedną tępą prezentację nie będę dawał 200+zł.

Powiedziała, że na OpenOffice też może być. Właśnie pobieram. Zobaczę co z tego wyjdzie.

Opublikowano

Dobra, działa na OpenOffice.

Dzięki za pomoc. Tak jest mniej możliwości, ale miałem to w 99% zrobione na PP. Tutaj zmieniłem to co miałem źle. Dostałeś swoje zasłużone plusy. ;]

Można zamknąć.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...