Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Temperatura Karty Graficznej :)

FuturO

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
67537158533679778606.png

78520384107366447872.png

Mój brat, to mój Ziom, moje Ziomki jak rodzina. Zaraz po Matuli, o której nie zapominam. Kocham Cię Mamo, jeszcze wszystko się ułoży. Wnet kurwy pozdychają i to nam drzwi otworzy.

Opublikowano

Ja mam Nvidie gt240 512 mb i jak gram np. W CoD4 to podkręcam wentylatro do 50% i mam 40 stopni. A na wentylatorze na 0% 39-38 to ejst srednia temp.

@up

11 Lat... Nie dziwie sie że nie umiesz. Możesz sprawdzic w BIOSie, jak wiesz co to jest... W ustawieniach karty graf.

09071535498836998897.png

Weteran
Opublikowano

@ up

wiesz ja mam wiecej lat niz 11

a tez nie umiem sprawdzic bo mnie takie rzeczy nie obchodza.

@topic

oby ci sie ta karta spalila :DDD

Mam w nosie co mi dasz , ale jak juz to Zbieram minusy

mpccopy.jpg

Co to jest? Ma pięć liter - pierwsza to "K", a ostatnia to "s". Twarde owłosione, w środku ma biały płyn.

Odpowiedź: KOKOS, a ty co myślałeś? ;p

Opublikowano

Ja mam Nvidie gt240 512 mb i jak gram np. W CoD4 to podkręcam wentylatro do 50% i mam 40 stopni. A na wentylatorze na 0% 39-38 to ejst srednia temp.

@up

11 Lat... Nie dziwie sie że nie umiesz. Możesz sprawdzic w BIOSie, jak wiesz co to jest... W ustawieniach karty graf.

wisniowy nie kazdy umi to co ty , inni umia sprawdzic a inni nie , kazdy jest inny

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7 (maks. 5 linijek).

Opublikowano

Mi sie karta prawie pali bo mialem hibernuj i zwarcie pradu a przed tym 40stopni :)

@edit

macie jakis sposob chce pograc w cs ;d bo mi teraz wylacza

78520384107366447872.png

Mój brat, to mój Ziom, moje Ziomki jak rodzina. Zaraz po Matuli, o której nie zapominam. Kocham Cię Mamo, jeszcze wszystko się ułoży. Wnet kurwy pozdychają i to nam drzwi otworzy.

Opublikowano

mam pytanie z jakiego programu ten screen jest?

ja mam na procku jak w cos gram nawet 73stopnie :P ale nie mam na nim nawet radiatora więc nie dziwne.

Opublikowano

E to jakies slabe chlodzenie na tej karcie -.- . Moja Nvidia GTS450 1GB GDDR5 w stanie spoczynku czyli pulpit i przegladarka internetowa wyciaga 30 stopni... w stresie max 50 stopni

jqeuR.png

Opublikowano

mam pytanie z jakiego programu ten screen jest?

ja mam na procku jak w cos gram nawet 73stopnie :P ale nie mam na nim nawet radiatora więc nie dziwne.

Program Speccy :)

78520384107366447872.png

Opublikowano

Dlatego dodają coollery do kart graficznych ..

Mój zajebisty kóler 7 stopni C wymiata :)

"Tłum nie rozumie, tłum się nie interesuje, tłum jedynie podąża, tam gdzie kieruje się orszak"

Opublikowano

Gtx 295 podkręcony 600 1400 1000

85 stopni w stresie, nic nadzwyczajnego dla karty graficznej.

RAsfepN.png
Opublikowano

Jeżeli chcesz obniżyć temp karty to wymień paste na procku karty. Jakbyś miiał pieniądze to możesz zmienić chłodzenie na lepsze. Komp wyczyszczony w srodku z kurzu ?

sygnacy.png

Sygnatura by dudsonowa

Najbardziej zajebisty grafik na MPC KLIK

Opublikowano

Kurcze szkoda że nie zrobiłem zdj ale wczoraj gdy dodawałem napisy do filmu to przez ok 1h miałęm 100% obciążenie procka (Intel Core 2 Quad 4x2.4Ghz) i miałem przez tą 1h temperature procka 80* celcjusza :/ Więc chciałbym się spytać czy taka temp może zaszkodzi prockowi?

ohcrapp1.gif
Opublikowano

Jeżeli chcesz obniżyć temp karty to wymień paste na procku karty. Jakbyś miiał pieniądze to możesz zmienić chłodzenie na lepsze. Komp wyczyszczony w srodku z kurzu ?

Komputer czyszczony , nowa pasta i nadal taka sama temperatura , czyli ze trzeba zbierac na chlodzenie :/

78520384107366447872.png

• 1 rok później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...