Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Sharbot 7.0 Problem 0 Malz ;(

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wczoraj sciągłem sharkbota 7.0 i łowił sobie i zostawiłem go na 2 godz. wchodze na metka złapał 24 karasi i 0 małży ;( czy to zalezy od szczęscia,gdzie łowie? prosze o odp.

Rozdaje Plusy ! Wyślij SMS o treści ,,Chcę Plusa'' na numer ,,8257''.Koszt SMS to 10000PLN z groszami.Oddzwonimy

Opublikowano
Wszystko zależy od szczęścia ^^

Hmm xD?

@Topic

Jesli chodzi o to ,to Poprostu zwykly nie fart Karasie jest jak kowal załóżmy jest 30% na lot Małzy , Gdy cisniesz karasia on redukuje Od ... Do... Nie moge ustalić ,A jesli chodzi o miejsce łowu to nie ma znaczenia

zetrax.jpg

Nie jestem najlepszy na świecie, ale lepszych ode mnie nie ma.

Opublikowano

A wiecie czy dałoby nim łowić gdzieś daleko w morzu , teleportuje się i dupa "Nie mogę tutaj łowić" jak na modzie na priwach się tepne na koniec mapy to łowi a tu nie.

h65xnex.png

Opublikowano

A powiedz kolego skąd masz te informację? Proszę o źródło.

Poniewaz jestem redaktorem wiki metin2 i pewne informacje musimy znac. O ile wiesz co to jest w ogole wiki metin2. Wystarczy tam poczytac a znajdziesz wszedzie ze np szanse na przeczytanie pomyslnie KU jest np 15 %, szansa na wypadanie malze 15 %, szansa na to ze ulepszysz bron u kowala 15 %. ; ]

Opublikowano

Poniewaz jestem redaktorem wiki metin2 i pewne informacje musimy znac. O ile wiesz co to jest w ogole wiki metin2. Wystarczy tam poczytac a znajdziesz wszedzie ze np szanse na przeczytanie pomyslnie KU jest np 15 %, szansa na wypadanie malze 15 %, szansa na to ze ulepszysz bron u kowala 15 %. ; ]

Szansa na ulepszenie broni u kowala to 30 % na +9... Przestań tu mówić bajeczki :rolleyes:

11573538277329494069.gif