Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Czy Da Sie Jakos Uruchomic 2X Shaiye?

luzero96

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Niestety ale nie da się. Tzn da się ale na dwóch kompach :D Nie da rady odpalić 2x shaiye na jednym chyba, że jakimś botem ale wątpie czy taki istnieje bynajmniej taki który działa. To tyle z mojej strony niestety ale nic więcej Ci nie mogę pomóc liczę chociaż na - małego ;]

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę

ZBIERAM -

Opublikowano

Da się.

Oficjalne sposoby poza 2 kompami, które chyba nie są karane, to np. odpalenie Shaiyi na dwóch kontach użytkowników na jednym komputerze - działa na XP, nie wiem jak nowszych. Fakt - strasznie muli i tnie, ale jeśli chcesz wystawić dwa stoiska, jedno Iris drugie Apulune - sposób idealny.

Żeby natomiast grać dwoma postaciami musisz korzystać z mniej oficjalnych sposobów (karane banem jeśli zostaną wykryte), np. używając programu "Sandboxie" - jak to dokładnie wygląda niestety Ci nie wytłumaczę, bo dawno temu się tak bawiłem, ale schemat wygląda tak:

1. kopiujesz cały folder z grą na inny dysk (inaczej nie odpali)

2. odpalasz główne konto

3. logujesz się i wchodzisz do gry

4. odpalasz drugą Shaiyę na innym dysku przez Sandboxie

5. logujesz się na drugie konto

6. wchodzisz do gry

Voila.

Sposób z sandboxią ma jedną wadę (pomijając to, że strasznie muli komputer), otóż potrzebny jest Ci program antifreeze, bo konto które np. będzie podexpiane, będzie stało w miejscu.

Opublikowano

Xanan na dwóch użytkownikach mi nie działa bynajmniej na 7 i Viście. A 2 sposób wg. mnie ryzykowny. Wykryją Cię masz bana zresztą na pewno ma ten programik ukryte jakieś keylogi wiry czy inne śmiecie. Każdy hack , bot czy jakiś program tego typu to posiada ;] Przekonałem się tego na własnej skórze nic niby nie wykrywało ale...... Ach jak już tak piszę chciałbym wam powiedzieć , że 99% spolszczeń do mmorpg ma również takiego malutkiego wirusa który starszznie zamula kompa ;] Nie opłaca się ściągać botów , hacków , spolszczeń najlepiej grać fair tak jak się da nie wychodzić po za (że tak powiem) możliwości gry :D A jak chcesz priva ściągaj clienta bezpieczniejsze bo client ma same "większe" wirusy jak już i każdy antyvir wykryje to od razu więc masz pewność bezpieczeństwa. To tyle co mam do powiedzenia w tym temacie :)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę

ZBIERAM -

Opublikowano

Skoro tak to niestety ten sposób z dwoma użytkownikami działa tylko na XP.

Wiesz, jeśli chcesz odpalić dwie Shaiye na jednym kompie to tak niestety jest, zawsze są szanse, że zostaniesz wykryty i poleci ban. :D

Ale sandboxie nie jest multihackiem czy jakimś specjalnym ułatwiaczem.. Cytat z dobreprogramy.pl:

Sandboxie to program służący do ochrony komputera przed potencjalnie szkodliwym wpływem wybranej aplikacji.

Oprogramowanie tworzy specjalną „sferę ochronną”, w której możemy umieścić wiele popularnych programów takich jak przeglądarki internetowe, klienty poczty, komunikatory czy programy P2P - wszelkie zmiany wprowadzone do systemu przez monitorowane aplikacje mogą zostać cofnięte. Co więcej Sandboxie pozwala narzucać działającym w chronionej przestrzeni programom liczne ograniczenia w dostępie do sieci, sterowników, plików i innych zasobów.

I tak jest (inaczej już bym nie miał konta xD) bo mam wrażenie, że autorzy programu nawet nie wiedzieli o istnieniu Shaiyi i że tak można wykorzystać ten program. Ale masz rację - najlepiej jest grać fair.. Chociaż ja jednej rzeczy w Shaiyi nie zdzierżyłem - zatrzymywania w miejscu przy zmianie okna.. Program na antifreeze był jedyną rzeczą, którą ściągnąłem do Shaiyi, bo naprawdę mnie to denerwowało..

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

musisz sciagnac hacka viper

Odkopałeś stary temat, Viper już nie działa na PL.

ANIMA LIBERA! :P

sadass.png

CAUSE I AM HIGH

JUŻ W NIC NIE GRAM I NIE ODPISUJE, ELO

:D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...