Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomocy Problem Game Boster

Bartek.B

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Piszę z powodu gdyż z powdu moich lagów zalecili mi program Game Boster i nie wiem jak go używać może ktoś by mi wytłumaczył ?

97ky69.gif

"Służę pomocą , nie na każde zawołanie "

Opublikowano

Jaką pobrałeś wersję ?

otwierasz program .. i jak masz starą wersję klikasz "przęłącz w tryb gry" i minialisujesz

a jak masz nowa z tymi czerownymi tematami .. to jak masz taki pasek na środku to przesówasz strzałkę w prawo ..

w tedy on zamyka Ci zbędne programy .. minimalizujesz go i gotowe

1354406725-U90533.png

created by me

Opublikowano

Oczywiście musisz posiadać pełną wersje wujek gogle ci pomoże po zainstalowaniu w dolnym prawym rogu pojawi ci się pasek gier otwierasz go i wrzucasz tam skrót do gry i z tego paska odpalasz grę wtedy ałtomatycznie powyłanczajom się zbędne programy

nowyfolder6.jpg

Opublikowano

AA i jeszcze jak chcesz mieć wersję Premium to wpisz to jako serial key

D4B5F-29CDA-EF33C-56060

lub

56707-B9BD7-1C118-60448

beznazwy2kopiao.png

Opublikowano

nie oplaca sie pobierac tego programu...!!!

ja kiedys jak go uzylem (chociaz nie wiem po kiego) musialem reinstala zrobic na nowo...bo ten program by przyspieszyc dzialanie mojego windowsa pousuwal mi wszystkie pliki tymaczasowe i kilka bardzo potrzebnych plikow systemowych..teb program zrobi wszystko zeby windows dzialal szybko....

woiec usuwa wszelkie przeszkody....u mnie usunal pliki systemowe a u ciebie moze usunac cos innego...

takze nie rtadze go uzywac...

Opublikowano

Program ten ma .. opcję abu usówac lecz w nim sa inne programy typu disck doctor ..

same włączenie game boostera nic nie zniszczy .. jak żes pozznaczął że ma usunać

to .. no to juz wiadome kogo wina ..^

bartek nie masz o co martwić ja zawsze tego używam jak włączam grę .. :rolleyes:

Dzięki można zamknąć

1354406725-U90533.png

created by me

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...