Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Smocze monety za rozmowę

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! Mam mały problem z SM. Otóż gdy chciałem kupić je poprzez rozmowe telefoniczną to albo słyszałem żeby nie wpisywać cyfry zero na początku ale wtedy mi mówiło że połączenie nie może zostać zrealizowane. Proszę o szybką pomoc. Aha i skorzystałem z opcji szukaj.

Opublikowano

Witam! Mam mały problem z SM. Otóż gdy chciałem kupić je poprzez rozmowe telefoniczną to albo słyszałem żeby nie wpisywać cyfry zero na początku ale wtedy mi mówiło że połączenie nie może zostać zrealizowane. Proszę o szybką pomoc. Aha i skorzystałem z opcji szukaj.

Mam ten sam problem , i nie wiem czy jak mi mówili że nie poprawne albo bez 0 to nie brało kasy :< a dzwoniłem chyba z 20razy :<

Opublikowano

Przepraszam za pomyłke ale jeżeli jakiś moderator mogłby to niech poprawi prefiks na Problem.

Opublikowano (edytowane)

@up z tego co tam przeczytałem to wychodzi że mam zablokowane ale rodzice tego numeru nie blokowali ani nie dzwoniliśmy na żadne numery teleturniejów. Aha i jeszcze takie pytanko czy Multimedia i TP to jest to samo?

@edit rodzice nie blokowali ale sama multimedia ok sprawa wyjaśniona jak poczytałem jeszcze troche o numerze 0700 to dziekuje im za blokade

Edytowane przez Vipper
Opublikowano

@up Już pisałem ale nie odpisują. Aha i jeszcze coś nie wiem czy pomorze to wam rozwiązać tą sprawe ale skoro Multimedia i Tp to nie to samo to ja mam Multimedie.

Opublikowano

No cuż ... Mam to samo ale wymieniłem Telefon i jest ok ;pp

Support nie pomoże to są ( Bez obrazy ) Kompletne Lenie

. .

Opublikowano

Mam tak samo. Support powinien Ci pomóc.

fffgl.png

Chcę mieć nadzieję, by móc wierzyć,że niemożliwe nie istnieje,że nigdy nie mówi się nigdy,że wiara czyni cuda,mieć nadzieję,że nigdy nie zdobędę się na to,by zebrać siły i zniszczyć wszystko, co sama osiągnęłam.... [AnAzIsS]

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...