Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, szukałem dziś sporo na forum tzw. autoskilla do ZSZC (private_server_bot). Znalazłem 1 wersję, ale tam gdzie ustawiam skille i trzeba wpisać czas uzywania, ustawiam nawet na 1 i skille używają mi się co 10 sek. To bardzo denerwujące. Dawniej, na sjSRO, miałem coś w podobię takiego autoskilla i skille używały mi się co 0.5 sek, czyli bardzo szybko. Proszę Was o uploadnięcie ze skanem takiego autoskilla. Proszę, bardzo mi jest potrzebny, ponieważ nie mam kasy na taxi a chcę się wyfarmić.

Opublikowano

Przeciez w private_server_bot jak ustawiasz skille to sie nie wybiera czasu tylko on sam caly czas naciska ten klawisz. Tylko bufy ustawia sie co iles czasu.

Opublikowano

Przeciez w private_server_bot jak ustawiasz skille to sie nie wybiera czasu tylko on sam caly czas naciska ten klawisz. Tylko bufy ustawia sie co iles czasu.

prosze xxx auto skill i auto pot naraz nie ma scana ches to skanuj scagaj na własna odp nichce mi sie go robic ;D:D to mały plik

//Nie podajemy linków jeżeli nie dajemy skanów. Chyba, że podajesz linki z oficjalnych stron.

Przeskanowanie pliku zajęłoby Ci kilka sekund...

Cain.

Opublikowano

To jak? Mógłby ktoś podać link z tym? Bardzo, ale to bardzo jest mi potrzebne.

@down

Dzieki, działa w 100% o to mi chodziło! Masz + i temat do zamknięcia! :D

Opublikowano

Działało do dzisiaj :/. Znów mam ten sam problem. Bot używa skille co 10 sec. nie wiem co mam zrobić. Powiedzcie, czy może to wina Win7 ? Miałem dawniej takie problemy i tkwiły one w zgodności, więc możecie podpowiedzieć jaką zgodność najlepiej wybrać ? Dzieki.

Opublikowano

Działało do dzisiaj :/. Znów mam ten sam problem. Bot używa skille co 10 sec. nie wiem co mam zrobić. Powiedzcie, czy może to wina Win7 ? Miałem dawniej takie problemy i tkwiły one w zgodności, więc możecie podpowiedzieć jaką zgodność najlepiej wybrać ? Dzieki.

TO nie wina WIn7 tylko bota #bot coś zaczęło szwankować po ostatnim RellBack nie wyczytuje skili tylko są jakiś 1234 albo u nie których wogule nie ma nic wiec nie przejmuj sie tym za tydzień może kilka dni będzie wiadomo co i jak

cooltext570762601.png