Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaką Gre Wybrać Na Ps3

ZoHan Pita

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Proszę o napisanie która gra na PlayStation 3 jest najbardziej opłacalna do kupienia...!!

Oto gry nad którymi się zastanawiam:

-Need for speed hot pursuit.

-Formuła 1.

-Grand Turismo 5.

Proszę również o podanie innych ciekawych gier!!

merrygoroundofpainp1.gifshowoffp1.gif
Opublikowano

formula 1 mam ja za 170 zl w empiku kupilem w polskiej wersji jezykowej

naprawde supper single player :D

multiplayer takze fajna

napewno ci sie szybko nieznudzi

ja narazie doszlem do tory w monaco na ulicach naprawde ciezki tor

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

Wdł. mnie to NFS, ponieważ mam Gran Turismo 5 i (ja tak sądzę) to jeżdżenie po to torze w kółko i odbijanie się od band to żadna frajda -bez urazy dla fanów tej gry-. Formuła 1 grałem na psp, ale wiadomo to nie to samo co na PS3 i nie była taka zła, a nawet fajna, ale nfs hp grałem w inne części i z tych 3 gierek ja bym wybrał właśnie ją.

Ale ja osobiście polecam grę Burnout:Legends , ale niestety nie ma jej na PS3 (-chyba-). JEst jedno rozwiązanie wiem, że była na PS2 więc można przerobić format itp. ( trzeba się długo bawić heh )

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Moim zdaniem to formułę 1 ;) Gran Turismo jest super no ale nie spełnia moich oczekiwań. Myślałem, że będzie to coś więcej. NFS? Kolejna część z serii gdzie uciekasz przed policją. Dla mnie nic super. Pozdro!

Opublikowano

Mam NFS oraz Gran tursimo 5:D w gran tursimo na HDMI grafa naprawde zaskakuje ^ ^

Lecz nudna z deka troszke:D

Co do NFS...

NFS mi sie bardziej podoba pod wzgledem grywalnosci:)

Możesz pooglądać filmiki z tych 2 gier;)

lecz gran tursimo trzeba na oczy zobaczyc bo grafika zaskakuje :)

Pozdrawiam

Jeżeli ci pomogłem lub wniosłem coś do tematu to kliknij "Lubie to".

mca.png

Profesjonalne tłumaczenie tekstu [Angielski -> Polski] lub [Polski -> Angielski]. Napisz na pw lub gg a sie dogadamy !

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

lub wybierz gre akcji naprawde warto wyscigowki moga ci sie znudzic

lub wybierz FIFA 11 pograsz z ojcem matka brate siostra z kolegami przez neta :D

userbarwb.png

Gość jaro1279
Opublikowano

-Need for speed hot pursuit.=No dobry wybór chyba najlepszy z tych wszystkich gra jest dość długa i fajna polecam.

-Formuła 1.=po 3 sezonach ci się znudzi tak jak mi nie polecam

-Grand Turismo 5.=tez nawet fajne ale nudne 50% czyli kup nfs`a

Opublikowano

Formula 1 nudna co ty wygadujesz

jezeli grasz single to oczywiscie 3 sezon moze sie nudzic jak osiagasz ciagle 10 miejsce

mi sie nie nudzi wcale w bahrajnie pierwszy sezon mialem 2 miejsce ! a wyciagalem max 260km/h

Jak grasz Multiplayer To pograsz dlugooo

userbarwb.png

Opublikowano

Według mnie najlepszy wybór to Gran Turismo, gra jest świetna 1000 samochodów kilkaset tras i dłuuuuugo grania, gra bardzo realistyczna, a nie tak jak NFS jedziesz 300km/h i idealnie wchodzisz w zakręt driftem. Z tych dwóch gier bez dwóch zdań GT (wiem co mówię mam obydwie tyle że NFS na pc) a z innych gier to najbardziej polecam heavy rain, w lepszą grę w życiu nie grałem.

Opublikowano

Jeżeli już z tych gier coś wybrać to Gran turismo i F1, ja nie mam tej nowej gran turismo i nie będę miał bo nie chce bo mi się nie podoba,m za to dość często katuje F1 jak nigdy nie lubiłem gier F1 tak ta dla mnie jest bardzo świetna. mój wybur to F1, gran turismo miałem wcześniejsze i nie przypadło mi do gustu. NFS w żaden sposób się nie równa z tymi grami. Pozdrawiam

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Gran Turismo 5.

Nie odkopuj tematów, spójrz na datę napisania ostatniego postu...

Autor już pewnie dawno temu wybrał grę.

Opublikowano

Co do NFS'a, to nie przypadł mi do gustu... Nie grałem w GT5 i F1, dlatego bym je kupił. Co do innych gierek polecam Battlefield Bad Company 2, super gra, szczególnie multi. Już niedługo wyjdzie Battlefield 3, co jeszcze bardziej polecam... :)

Opublikowano

Ja i szczerze ci polecam "Grand Turismo 5" mam tą gre ram w nią już sporo czasu a nie mam nawet 60% gry w karierze Gra jest długa grafika gry piękna i dostarcza dużo dobrze spędzonego czasu.

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...