Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak myślicie dlaczego kovolci zaczęli strajkować. Ja myślę, że mimi mentor za mało płaciła kovoltom. Praca w kopalni jest bardzo ciężka i męcząca więc nie dziwie sie kovoltom, że chcieli więcej pieniędzy aby utrzymać swoje rodziny. Ale jednak mieszkańcy Nosvile nie docenili tego dlego wybuchł strajk.

CLIC TY KURWO!!!!!!!!

PO CO TU KLIKASZ KURWO?!

Opublikowano

Jak rozwiniesz dalez przygode to będziesz wiedział, że pierwotnym miejscem zamieszkania kovolt była góra krem.

Lurd Curray wyrzucił ich stamtą by dać górę demonom wzamian za pomoc z kovoltami. Demony i Lor Curray to tak jaby jakies pokrewieństwo między nimi jest i Keno też są z Lordem i Demonami. Dlatego kovol sie sprzeciwili ale później dołączysz do nich i Lord curray odwróci się od demonów i będzie jazda ty i kovolt na demony i kenko ;)

Kminisz? :D

1365339323-U58387.png

By Valky <3

Opublikowano

1.Nie mimi im płaciła* tylko lord.

2.To jest mój temat,KTÓRY SKOPIOWAŁEŚ!

3.Odp:ja mysle ze chcieli podwyzke bo znalezli zloto i je zaczeli wykopywac a ten grubas kolo kopalni co go wyzucili nie dawal im kasy bo mimi uznala ze gosc sie tylko leni i nic nie robi; ale zapomniala o kolvotach.. co z nimi? STRAJK!! daje im kase STRAJK daje podwyzke STRAJK.. wiec zrobila sie bezradna i kazala grubasowi dawac nam zadania zabicia pieskow ;p.. dlaczego? co oni, kolvoci nam zrobili? UWAZAM ZE TO WYMYSL MIMI MENTOR BO PIJE ZA DUZO ALKOCHOLU ŻĄŁĄDKOWEGO!

@Barycz

On ma 75lv,więc myślę że chyba o tym juz wie,ale nie czyta i nie ogląda :)

1296916458_by_katalika_500.jpg

Przymuśmy,że ten kot to ty jako zwykły użytkownik,a ten lew,jako KidModerator.

Opublikowano

@2xUp'y

Wrzystko źle CHUJE!!!!!!!!!!!!

Lord nie dawał im lasek do sexu i dlatego.Potem 1kovlot powiedział:KRUWA DZIWKI PIZDY SZMATY TU SEXU BRAK!

I kovloci dręczyli tego grubasa i grubas uciekł i uprawiał sex z mimi.Ale grubas powiedział:Będe mówił smarkaczom które przechodzą obok

drzewa pierdolonego sukowe chujowsiekiego MacieQ'a (taka chuja...) żeby zabili tamte pieski.I tak to było,potem strajk kovloci robili palili

opony i rzucali kamieniami do cioci beaty.

@majtek

Pamiętasz tamte czasy na oficjalnym forum NT?

Garnek-Nazywają mnie Krzywy

Lernat-Dlaczego ?

Garnek-Bo wpadłem do pokrzywy

Nieuczciwy-A co mnie to ?

Garnek-Bo miałem ryj krzywy

Barycz-Dlaczego miałeś ryj krzywy ?

MacieQ-Bo chciał zrobić na piecu salto

Barycz-Ktoś cię pytał ?

MacieQ-Nie.

Garnek-Nazywają mnie krzywy!, bo wpadłem do pokrzywy!Bo chciałem !,zrooo...bić!naaa... rowerze!,SALTO!

Opublikowano

Pamiętam, i żałuje.

Wgl twoja udzielona odpowiedź...jesteś zboczeńcem,a masz 10lat.

1296916458_by_katalika_500.jpg

Przymuśmy,że ten kot to ty jako zwykły użytkownik,a ten lew,jako KidModerator.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...