Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Euro postacie mają wysoka wydajność jeżeli chodzi o party. Ale jak to bywa, nudzi sie.

Zrobilem pt china 5/8

Nie rozumiem tego ze chinczyk bijący sam normalnego moba ma 1/2 expa pt moba bijąc w party. Wychodzi na to ze grind w party dla china jest nieopłacalny.

A może się mylę i exp rate na wyższych poziomach jest wiekszy ? obecnie mam 5x lvl 24-25 - expie na mobach 25/26

Opublikowano

Euro postacie mają wysoka wydajność jeżeli chodzi o party. Ale jak to bywa, nudzi sie.

Zrobilem pt china 5/8

Nie rozumiem tego ze chinczyk bijący sam normalnego moba ma 1/2 expa pt moba bijąc w party. Wychodzi na to ze grind w party dla china jest nieopłacalny.

A może się mylę i exp rate na wyższych poziomach jest wiekszy ? obecnie mam 5x lvl 24-25 - expie na mobach 25/26

Na dobrze ogarnientym party, powinienes wyciagnac wiecej niz solo. Podam przyklad kolega który expi na moobach swojego lv solo otrzymuje 0.60% na 1h,

a w dobrym party na Tych samych moobach wyciaga ok.1 % na 1h (Chinol)

JAK POMOGLEM DAJ + :P

Opublikowano

tzn ze mam źle ogarniete party ?

okolo 840 expa w pt za pt moba vs 470 expa w LTP

Aż śmiac mi sie chce z expa w party ale innej możliwości nie widze niz wrócic do euro

Opublikowano

hmmm... a ja myślę, że exp na low lvlach diametralnie różni się od expienia w pt np. RM czy JG Cave...

myślę, że nie będzie tak źle jak poczekasz trochę (nawet na ten 52lvl) i wówczas porównasz swoje spostrzeżenia z tego expa na 24lvl'u i 52lvl'u...

wtedy będziesz mógł wyciągnąć dokładniejsze wnioski, pozatym na wyższych lvlach, party może expic (i zazwyczaj tak robi) na mobach o wyższym lvlu od swojego, ma już lepsze set'y i łatwiej im idzie z lepszymi pt mobami.